Filter
Categorie Horloges Filters
Prijs:
€3 €22

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Horloges bedrukken

Sorteren op:

Horloges bedrukken met logo

Horloges bedrukken we op verschillende manieren. De meeste bedrijven willen het liefst een opdruk op de wijzerplaat en dat is uiteraard ook mogelijk. Echter dient dit in de fabriek te gebeuren. Voor de kwaliteit van de horloges is het niet aan te bevelen om achteraf een wijzerplaat te laten drukken. Omdat de kwaliteit van het horloge er onder zal lijden. Een goed alternatief kan zijn dat je logo op de band van het horloge gedrukt wordt of op de achterkant van de kast. De technieken die wij hiervoor kunnen gebruiken is tampondruk of lasergraveren.

Heb je wel eens overwogen om een horloge aan je zakenrelaties cadeau te doen? Dat is niet alleen een leuk, maar ook een bruikbaar relatiegeschenk. Bovendien kun je je bedrijf promoten met een horloge, laat daarvoor het horloge bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Denk je maar eens in hoe vaak zakenrelaties herinnerd zullen worden aan je bedrijf. Iedere keer als zij naar hun horloge kijken, valt je bedrijfsnaam hen weer op. Een dergelijke vorm van promotie kun je natuurlijk altijd gebruiken.

Horloges bedrukken als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een simpel of juist een luxe horloge? Dan ben je bij bedrukken.nl aan het juiste adres. Het assortiment aan horloges die bedrukt kunnen worden met jouw logo, is zeer groot. Blader maar eens op je gemak door het brede aanbod. Het horloge dat je ideale relatiegeschenk is, zit er vast en zeker tussen.

Heb je een leuk model gevonden in een kleur die past bij je bedrijfslogo? Dan kun je bij bedrukken.nl rekenen op een goede service en een snelle levering. Zodat je straks meer dan tevreden bent over de afhandeling van de bestelling. Je zakenrelaties kunnen hun nieuwe horloges snel in gebruik nemen. Heb je nog vragen over horloges bedrukken? Neem dan eerst contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact