Filter
Categorie Jojo's Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Jojo's bedrukken

Op ludieke wijze reclame maken voor jouw organisatie? Laat bij Bedrukken.nl jojo’s bedrukken met een originele tekst of bedrijfslogo. Met dit opvallende relatiegeschenk verras je jouw relaties én laat je meteen een goede indruk achter. Dit speelgoed bestaat al eeuwenlang en de werking ervan is heel simpel. Door de jojo naar beneden te gooien, rolt ‘ie zichzelf af en door deze op de juiste manier op te trekken, wordt de jojo vanzelf weer opgerold. Iedereen vindt het leuk om een bedrukte jojo als attentie te krijgen – vooral voor kinderen is het een uitstekend relatiegeschenk. Jojo’s bedrukken doen we in onze eigen drukkerij, waardoor we altijd een kwaliteitscontrole uitvoeren en zorgen dat de bedrukking er goed uitziet. Vragen of direct bestellen? We staan voor je klaar op 0315-200010.

Sorteren op:

Origineel promotieartikel voor jong en oud

Zowel jong als zal plezier beleven aan dit oeroude speeltje, een echte klassieker. Met deze jojo maak je opvallende reclame voor jouw bedrijven met een bedrukte jojo val je ook nog éxtra op! Vooral op beurzen of als weggevertje voor de kinderen zijn jojo’s met jouw logo perfect. Laat jouw jojo’s goedkoop drukken met een logo of ludieke tekst, vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Doordat we de jojo’s zelf bedrukken, garanderen we de scherpste prijzen en een goede service.

Jojo’s met logobedrukking

Binnen het assortiment van bedrukken.nl vind je verschillende soorten jojo’s. We bieden houten jojo’s aan, maar je kunt ook kiezen voor de kunststoffen variant. De bedrukking brengen we aan door middel van tampondruk, in maximaal vier kleuren. In het geval van de houten jojo’s kunnen we deze ook lasergraveren. Dit originele speelgoed heeft bovendien een ECO-vriendelijke uitstraling. Een full-colour print aanbrengen gebeurt middels digitale UV-print. Benieuwd naar de mogelijkheden of zelf ervaren hoe de jojo’s bedrukt worden? Je bent welkom in onze drukkerij om het drukproces van dichtbij te bekijken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact