Filter
Categorie Kalenders Filters
Prijs:
€5 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kalenders bedrukken

Sorteren op:

Kalenders bedrukken met logo

Kalenders zie je eigenlijk overal terug. Je ziet ze vaak bij mensen thuis of op kantoor. Maar ook op wc's vind je geregeld een kalender terug. Eigenlijk is geen plek te gek. Kalenders zijn gewoon uitermate handig. Welke dag is het vandaag? Zijn er nog mensen jarig? In welke week zitten we? De kalender geeft in één oogopslag antwoord op deze vragen. Niet gek dus dat bedrukte kalenders geregeld ingezet worden als relatiegeschenk. Kalenders worden vaak door vele mensenogen gezien, en dus is het een prima middel om de naamsbekendheid van je bedrijf mee te verhogen. Laat kalenders bedrukken bij bedrukken.nl en je hebt zonder twijfel een gewaardeerd relatiegeschenk in handen


Kalenders bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukte kalenders zijn voor de ontvanger leuk om te krijgen. Kalenders bedrukken met logo is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een efficiënt relatiegeschenk. De kalender bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hier werken zeer ervaren drukkerij die met zorg aan de slag gaan met jouw kalenders.

Handig en overal te gebruiken! Maak keuze uit ons ruime assortiment en wij gaan jouw kalenders bedrukken. Maar dan wel pas naar goedkeuring van de drukproef die je vooraf van ons gratis ontvangt. Dit is een schets waarop jij jouw logo op de kalender kunt bekijken. Je komt bij ons niet voor verrassingen te staan!

Wanneer je nog vragen hebt over kalenders bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze beschikbare druktechnieken. Bel ons op: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact