Filter
Categorie Kerstgeschenken Filters
Prijs:
€0 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kerst relatiegeschenken

Sorteren op:

Als we aan relatiegeschenken voor feestdagen denken, dan denken we al snel aan kerstgeschenken. Toch zijn het de cadeaus voor de andere feestdagen als Pasen en Sinterklaas die pas echt bezig zijn met een opmars.


Lees meer

Uit onderzoek is gebleken, dat werknemers en andere relaties het erg waarderen als ze een kleinigheidje krijgen met de feestdagen. Een chocoladen Paashaas of Sinterklaas kan al heel leuk zijn om te krijgen en wordt zeker gewaardeerd.

Hieronder staan enkele kleinigheidjes waarmee u uw relaties kunt verblijden. Bij het product staat vermeld hoe het voorzien kan worden van uw naam. Zo kunnen we de snoeppotjes met paaseitjes voorzien van een sticker met opdruk en bij het zakje met paaseitjes kan zelfs de hele kopkaart in uw huisstijl worden gedrukt.

En.. staat hieronder niet bij wat u zoekt, bel dan met onze klantenservice: 0315-200010. Vertel ons wat u wilt hebben en wij helpen u mee zoeken. Bij voldoende aantallen is het zelfs mogelijk om een relatiegeschenk op maat te laten maken. We praten dan over custom made relatiegeschenken..

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact