Filter
Categorie Kinderkleding Filters
Prijs:
€1 €36

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken wij in onze eigen drukkerij. We beschikken over een ruim assortiment en een brede range aan kleuren en maten. Laat kinderkleding bedrukken met logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid of herkenbaarheid. Wil je meer informatie over kinderkleding bedrukken of over de druktechnieken die wij hanteren, neem dan contact met ons op. Wij geven je vrijblijvend advies omtrent het bedrukken van kinderkleding, bel dan naar +31 315-200010 of mail naar [email protected]

Sorteren op:

Babykleding en kinderkleding bedrukken met logo

Kinderkleding moet er leuk uitzien en comfortabel zitten. Het is voor kinderen belangrijk dat ze goed kunnen bewegen en ravotten. Ons assortiment te bedrukken kinderkleding is dan ook ruim opgezet met verschillende soorten, maten en kleuren. Van sportief tot hip en stoer; kleding bedrukken is altijd een succes! Of het nu gaat om een lange mouw, een grote bestelling, een een kindersweater met capuchon of kindertruien met een leuke tekst: bij Bedrukken.nl kun je het allemaal laten drukken.

Hoe wordt kinderkleding bedrukt?

In onze drukkerij of borduurstudio kan het door jou gekozen kledingstuk voorzien worden van een opdruk, wij kunnen kinderkleding bedrukken en borduren. Dit gebeurt door middel van verschillende technieken. Afhankelijk van je eisen heeft elke techniek zijn eigen voor- en nadelen. Onze specialisten kunnen je hier ruimschoots over informeren. Wanneer je bedrukte kinderkleding bestelt, krijg je bij ons voorafgaand aan je bestelling altijd een gratis drukproef ter controle. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Vragen over baby- en kinderkleding

Wil je meer weten over bedrukte kinderkleding? Neem dan gerust contact op met het team van Bedrukken.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden rondom kinderkleding of een kraamcadeau met logo. Daarnaast adviseren we je over de mogelijke bedrukkingen of borduringen. Ook voor andere relatiegeschenken met logo staan we uiteraard voor je klaar. Bel ons op +31 315-200010 of mail naar [email protected] Je kunt ook zelf eenvoudig een offerte-aanvraag plaatsen, zodat je direct een beeld hebt van de prijs.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen