Filter
Categorie Kleding Filters
Prijs:
€0 €69

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken om eenheid te creëren binnen je bedrijf of om op te vallen tijdens een promotiecampagne. Wat het doel ook is; ons assortiment herbergt gegarandeerd een bijpassend artikel. Bedrukte kleding komt rechtstreeks uit onze eigen drukkerij. Hier staan ook zeer geavanceerde borduurmachines. Met deze technieken zijn wij ook in staat kleding te borduren. Voordat wij textiel bedrukken, sturen we altijd vooraf een gratis drukvoorstel. Dit is een schets waarop je exact kunt zien hoe jouw artikel eruit komt te zien. Uiteraard kun je bij ons ook gratis samples opvragen. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Sorteren op:

Kan ik kleding laten bedrukken?

Al onze kleding kan bedrukt worden naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met jouw bedrijfsnaam, logo of tekst. Kleding met logo laten bedrukken of borduren is een uitstekend idee als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf een mooie boost wilt geven. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten kleding; van promotiekleding bedrukken in grote aantallen tot aan caps bedrukken met een logo of tekst. Bij Bedrukken.nl is het allemaal mogelijk. Ons team heeft jarenlange ervaring als het gaat om bedrukkingen of borduringen plaatsen op kleding en textiel. Bij kleding denk je niet alleen aan een korte broek of shirt met ronde hals, maar ook aan softshell jassen of sportkleding bedrukken. Ook kinderkleding bedrukken behoort tot de mogelijkheden.

Kan ik snel een offerte aanvragen?

Snel een offerte aanvraag plaatsen is bij ons eenvoudig. Omdat Bedrukken.nl een groothandel is, heb je te maken met een minimale oplage. Een deel van onze kleding is echter al verkrijgbaar vanaf 5 stuks. Bovendien profiteer je altijd van een snelle levering, al vanaf 4 werkdagen. Of je nu kiest voor sweaters bedrukken, jassen bedrukken of werkkleding bedrukken; wij helpen je graag met je bestelling.

Akkoord op gratis drukvoorstel

Voordat wij de productie starten, vragen wij eerst jouw akkoord op de digitale proefdruk. Op dit drukvoorstel kun je precies zien hoe het logo op het product eruit komt te zien. Bovenaan deze pagina zie je enkele uitgelichte producten, ook wel bestsellers genoemd. In het menu linksboven kun je eenvoudig een keuze maken tussen de verschillende kledingsoorten die we aanbieden. Laat een polo bedrukken met ludieke (reclame)tekst of kiest ervoor om dit populaire kledingstuk te laten borduren, voor een extra luxe uitstraling. Al onze kleding kent een goede kwaliteit, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Kleding ontwerpen

Heb je een eigen ontwerp gemaakt of is kleding ontwerpen een hobby van je? Onze grafisch vormgevers gaan aan de slag met het drukklaar maken van jouw ontwerp en zorgen ervoor dat de kleuren mooi op het kledingstuk eruit komen. Een shirt bedrukken met full-colour ontwerp is een goed idee, vanwege het grote drukoppervlak van het shirt. Onze accountmanagers kunnen je adviseren over kleding laten bedrukken met opdruk. Neem voor meer informatie over zelf ontworpen kleding contact op met ons, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact opnemen over kleding bedrukken

Ook kleding laten bedrukken bij Bedrukken.nl? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten komen met een bijpassend voorstel. Heb je nog vragen over kleding bedrukken? Neem dan gerust contact op: 0315 - 200 010.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen