Filter
Categorie Klokken Filters
Prijs:
€0 €33

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Klokken bedrukken

Klokken; iedereen heeft er wel één in huis. Soms wel twee of meer. We zien vaak een muur klok of een luxe klok aan de wand. Niet alleen geven klokken de juiste tijd aan, maar ze worden tegenwoordig ook ter decoratie aan de muur gehangen. In het brede assortiment van Bedrukken.nl vind je veel verschillende soorten klokken. Van een analoge klok tot aan een digitale klok en van een rechthoekige wandklok tot aan een tafel klok. Ook de traditionele ronde klokken en de vintage bureauklok blijven populair. Klokken zijn in te zetten als relatiegeschenk. Een klok brengt sfeer in huis of op het bureau van je relaties. Klokken worden dan ook vaak ingezet als bureau accessoires. Klokken kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of kies ervoor om een klok allover te bedrukken. Heb je vragen over klokken bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik klokken laten bedrukken met logo?

Onze klokken kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Bedrukte klokken met logo zijn een uitstekende manier om je naamsbekendheid te verhogen. Bedrukte logo klokken trekken meerdere malen per dag de aandacht. Hierdoor wordt het logo keer op keer gezien en wordt deze onbewust in het brein opgeslagen. Je kunt de bedrukte klok er op gelijk zetten dat dit een stijging in je conversies teweeg brengt. Daarnaast is het voor klanten en relaties een leuk cadeau om te krijgen. Onze goedkope klokken zijn het ideale relatiegeschenk voor jouw relaties.

Wil je de tijd kunnen aflezen maar ben je ook benieuwd naar de temperatuur en luchtvochtigheid? Kies dan voor het weerstation Don Diego. Dit uitgebreide weerstation is een mooie toevoeging op het bureau van je relaties. Deze bureauklok bedrukken we naar wens middels tampondruk in vier kleuren of we kunnen het weerstation bedrukken in full colour. De minimale afname is 25 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage adviseren we je om contact met ons op te nemen. Nadat we de weerstations laten bedrukken in onze eigen drukkerij, zullen we de klokken met opdruk naar je toesturen. We garanderen een snelle levertijd.

Ontvang ik vooraf een gratis digitale drukproef?

Nadat we via onze website een aanvraag hebben ontvangen, zullen we een offerte en gratis digitale proefdruk opstellen. Een digitale proefdruk is een ontwerp van de reclame klok met een colour bedrukking. Op deze manier zie je vooraf hoe jouw relatiegeschenk eruit komt te zien. Na jouw akkoord, zullen we de goedkope klokken bedrukken.

Ieder artikel kan geheel naar wens bedrukt worden met jouw tekst of logo. Zo creëer je een geschenk dat past bij jou en je relaties. Klokken bedrukken we in onze eigen drukkerij. Tegen de laagste prijzen en inclusief een razendsnelle levering. Doordat we klokken bedrukken in eigen drukkerij kunnen we kwaliteit garanderen, doordat we constant zicht hebben op jouw order.

Contact

Heb je vragen over klokken met logo bedrukken? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Bij Bedrukken.nl vind je de goedkoopste klokken. Ook onze andere relatiegeschenken zoals luxe sleutelhangers, opblaasbare artikelen, touchscreen pennen, jute tassen en auto accessoires kunnen bedrukt worden naar wens. Ook bluetooth speakers bedrukken we naar wens, want het is altijd tijd voor een feestje. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen