Filter
Categorie Knipperlichten Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Knipperlichten bedrukken

Sorteren op:

Knipperlichten bedrukken met logo

Wanneer je de veiligheid van je medewerkers, relaties of klanten hoog in het vaandel hebt, zet dan knipperlichten in ter promotie van jouw bedrijf. Knipperlichten bedrukken wij geheel naar wens in onze eigen drukkerij. Denk hierbij aan jouw bedrijfsnaam, logo of tekst.

Er gebeuren jaarlijks vele ongelukken omdat men op de fiets geen of slechte verlichting heeft. Een werkend voor- en achterlicht is dus zeer belangrijk voor de veiligheid en die van anderen. Mocht je achterlicht een keer onverwachts niet werken, dan biedt een knipperlicht de oplossing. Je bevestigt het licht aan de jas of tas, en kunt met een gerust hart gaan fietsen.

Knipperlichten bedrukken voor de veiligheid

Natuurlijk zijn niet alleen fietsers gebaat bij goede verlichting. Ook hardlopers en wandelaars doen er goed aan ervoor te zorgen dat ze in het donker en bij mist opvallen in het verkeer. Of je nu een fietser of een voetganger bent, met een knipperlicht ben je er altijd zeker van dat andere weggebruikers je zien.

Alle knipperlichten worden geleverd met een batterij en kunnen worden de knipperlichten bedrukken we met je bedrijfsnaam of logo. Een bedrukt knipperlicht is een leuk en praktisch relatiecadeau dat het vooral goed doet als weggevertje op beurzen en evenementen. Heb je nog vragen over knipperlichten bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact