Filter
Categorie Koffie en thee Filters
Prijs:
€7 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Koffie- en theeproducten bedrukken

Sorteren op:

Koffie- en theeproducten bedrukken met logo

Het is het perfecte ochtendritueel, lekker rustig een kopje koffie of thee drinken voordat de hectische dag begint. Een moment helemaal voor jezelf. Door de dag heen, komen dergelijke kleine koffie- of theerituelen ook weer naar voren. Om 10 uur een kopje koffie met die ene leuke collega of in de namiddag met een vriendin op het terras een kopje verse muntthee drinken. Nederland is er het land naar. Wij Nederlanders zijn dol op theeleuten en je zakenrelaties dus ook. Met een set mooie koffie- of theekopjes doe je je relaties elke dag een plezier. Laat daarom koffie- en theeproducten bedrukken met logo. Dit wanneer ze tijdens hun pauzes koffie drinken uit het, met jouw bedrijfslogo bedrukte, relatiegeschenk. Niet alleen geef je je zakenrelaties hiermee een prachtig en praktisch cadeau, het is ook een mooie manier om je naamsbekendheid binnen een positieve setting uit te breiden.


Koffie- en theeproducten bedrukken als relatiegeschenk

De hoogwaardige relatiegeschenken van bedrukken.nl vallen uiteen in drie categorieën. Allereerst hebben wij de met gemak te bedrukken geschenken voor de theedrinkers. Ten tweede hebben wij de koffie-gerelateerde geschenken. door de mooie vormgeving, is het een aanwinst voor iedere keuken.

Met koffie- en theeproducten als relatiegeschenk geef je je klanten een cadeau dat niet alleen mooi is, maar zeker ook praktisch. Laat koffie- en theeproducten bedrukken met je logo laat met jouw bedrijf een blijvende indruk achter. De laatste categorie richtte bedrukken.nl in voor de echte espressodrinkers onder ons.

Onze espresso-artikelen zijn perfect geschikt voor je relaties die van het zwaardere koffie-werk houden. Neem bijvoorbeeld onze schitterende espressoset in fraai design. Op de deksel van de luxe geschenkverpakking is een sticker met jouw logo te plakken. Op die manier kan het geen van de relaties ontgaan, dat het prachtige relatiegeschenk dat ze ontvingen van jouw bedrijf afkomstig is.

Heb je nog vragen over koffie- en theeproducten bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je om de juiste keuze te maken. Heb jij je keuze al gemaakt!? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact