Koffiebekers to go

De naam zegt het al: met een koffiebeker to go heb jij onderweg altijd warme koffie of thee. Zijn je relaties of medewerkers veel onderweg? Dan is een koffiebeker to go ideaal. Niet alleen koffie of thee, maar natuurlijk ook andere warme dranken of zelfs soep kan meegenomen worden tijdens de reis. Ook als je naar je favoriete koffietentje gaat, kun je de koffiebeker meenemen en deze laten vullen met warme koffie. Het voordeel van onze koffiebekers is dat ze herbruikbaar zijn en dus duurzaam. Koffiebekers to go gaan lang mee en zijn handig in gebruik. Plastic bekertjes zijn verleden tijd. Wij hebben verschillende koffiebekers to go in ons assortiment; van kleine tot grote en van neutrale tot opvallende bekers. Al onze koffiebekers to go kunnen bedrukt worden naar wens zodat er onderweg reclame gemaakt wordt voor jouw bedrijf of organisatie. Welke koffiebeker met logo vergezelt jouw relaties on the go? Wil je graag meer weten over koffiebekers to go bedrukken, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

5 resultaten

 1. Easy lock lekvrije vacuum mok
  Vanaf € 11,89 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,29 Bij 250 stuks
 2. Roestvrijstalen mok
  Vanaf € 5,58 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,31 Bij 500 stuks
 3. Lekvrije mok
  Vanaf € 11,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,62 Bij 250 stuks
 4. Kurk koffiebeker
  Vanaf € 12,55 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,06 Bij 250 stuks
 5. Metallic easy lock lekvrije vacuüm mok
  Vanaf € 13,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,23 Bij 250 stuks

5 resultaten

Koffiebekers to go met opdruk

Bij ons heb je de mogelijkheid om koffiebekers te laten bedrukken naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met een naam, logo of tekst. Wij bedrukken koffiebekers in onze eigen drukkerij. We hebben een grote voorraad aan koffiebekers to go, waardoor we scherpe prijs kunnen hanteren en snel kunnen leveren. Een bedrukte koffiebeker to go zal zeker worden gewaardeerd door de ontvanger. Daarnaast vergroot je de naamsbekendheid met bedrukte koffiebekers. Koffiebekers to go komen overal; thuis, op kantoor, onderweg, in een koffietentje en ga zo nog maar even door. Twijfel dus niet langer om koffiebekers to go met opdruk in te zetten als relatiegeschenk. Koffiebekers to go maken het servies van je relaties compleet. Ook als je interesse hebt in gekleurde mokken, Senseo kopjes of waterflessen met logo ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe worden koffiebekers to go bedrukt?

Wij kunnen koffiebekers to go op verschillende manieren bedrukken. Wij bieden de drukmethodes tampondruk en transferdruk aan. De keuze voor een drukmethode is afhankelijk van jouw wensen, het materiaal en de gewenste opdruk. We kunnen middels tampondruk geen grote opdruk plaatsen. Wil je een grote opdruk? Dan realiseren we dat middels transferdruk. Al onze koffiebekers van porselein en aardewerk zijn vaatwasmachinebestendig. Nadat de koffiebekers to go bedrukt zijn met een naam, logo of tekst sturen wij ze zo snel mogelijk op. Wij van Bedrukken.nl vinden een snelle levering erg belangrijk. Toch is dit afhankelijk van de soort koffiebekers die je bestelt. In ons assortiment hierboven kan je zien hoe snel je de koffiebekers met opdruk in huis hebt.

Kan ik ook een kleine oplage koffiebekers to go bestellen?

Bij ons kan je ook terecht voor een kleine oplage koffiebekers to go. Koffiebekers to go zijn populaire relatiegeschenken en worden in grote oplages bij ons besteld. Echter vinden wij het ook belangrijk om kleine oplages aan te bieden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om koffiebekers to go al vanaf een kleine oplage van 10 stuks aan te bieden. Hoe handig is dit?

Wij helpen je graag met koffiebekers to go bedrukken. Wij bieden enkel koffiebekers van topkwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Wil je een goede indruk achterlaten bij je relaties of medewerkers? Verras ze dan met bedrukte koffiebekers to go. Niet alleen zullen de bekers in de smaak vallen, ook vergroot je de naamsbekendheid van je merk. Heb je hulp nodig bij het bestellen van koffiebekers to go of heb je andere vragen? Neem contact op met onze specialisten. Dit kan door ons te bellen op +31 315 – 200010 of stuur een e-mail naar [email protected] Ons team staat voor je klaar om de juiste koffiebeker voor jouw bedrijf te vinden.