Filter
Categorie Kompassen Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kompassen bedrukken

Wijs je klanten de weg

Met bedrukte kompassen is er niet alleen sprake van een origineel promotieartikel, er is namelijk ook sprake van een relatiegeschenk met een dubbele betekenis. Als bedrijf help je je relaties graag het juiste pad te volgen en wat is er dan geschikter dan een kompas? Maar niet alleen voor dergelijke marketingtoepassingen zijn kompassen met logo geschikt, ook voor diverse teamuitjes waaronder survivaltours komt een kompas van pas.

Het drukproces is eenvoudig; kompassen bedrukken wij namelijk door middel van tampondruk en in het geval van een metalen kompas wordt er gekozen voor een lasergravering. Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte kompas er uit komt te zien? Vraag dan een gratis en vrijblijvende drukproef aan door te bellen naar: 0315-200010.

Sorteren op:

Diverse uitvoeringen verkrijgbaar

Kompassen zijn er in allerlei soorten en maten. Van goedkope budget kompassen tot de luxere varianten, alles is direct bij de groothandel van bedrukken.nl te bestellen. De meest verkochte variant is voorzien van een sleutelhanger en is vooral goedkoop. Verder zijn er diverse varianten denkbaar, van drinkfles voorzien van een kompas tot een fietsbelletje met eveneens een kompas, zo vind je altijd de weg.

Snelle leveringen en kleine oplagen

Bij bedrukken.nl hebben wij service hoog in het vaandel, ook op het gebied van kompasjes. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het mogelijk om de kompassen in kleine oplagen te bestellen. Ook voor snelle leveringen ben je bij ons aan het juiste adres, wij kunnen binnen 5 werkdagen inclusief bedrukking leveren. Nog sneller nodig? Dit is mogelijk in overleg.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact