Kookwekkers

Koken kan een complexe bezigheid zijn. Je moet de oven in de gaten houden, de salade bereiden, de gasten vermaken en zorgen dat het dessert precies op de juiste temperatuur geserveerd wordt. In al deze drukte wil je de tijd wel eens vergeten. En als de kalkoen is aangebrand of de aardappelen zwart kleuren, blijken al je inspanningen voor niets te zijn geweest. Om dergelijke situaties te voorkomen is er natuurlijk de kookwekker. Die zorgt er namelijk voor dat je er altijd aan herinnerd wordt wanneer je gerecht klaar is. Zodat je in ieder geval één zorg uit handen wordt genomen. Speel hier op in en laat kookwekkers bedrukken met bedrijfslogo of naam. Jouw logo zal iedere keer gezien worden, wanneer de wekker afgaat.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Kookwekker met magneet
    Vanaf € 3,47 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,08 Bij 500 stuks
  2. Keukentimer
    Vanaf € 3,67 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,20 Bij 500 stuks

2 resultaten

Kookwekkers bedrukken als relatiegeschenk

Een kookwekker is dan ook een ideaal relatiegeschenk. Immers, iedereen staat van tijd tot tijd gezellig te kokkerellen en heeft daarbij een hulpmiddel nodig dat de tijd in de gaten houdt. Bovendien kun je zelf ook je voordeel doen met het cadeau door er een logo op te laten plaatsen. Op die manier worden je zakelijke contacten tijdens het koken keer op keer herinnerd aan je bedrijf. Deze subtiele vorm van promotie zal de reputatie en naamsbekendheid van het bedrijf ongetwijfeld ten goede komen.

Hoe worden kookwekkers bedrukt met logo?

Kookwekkers worden bedrukt middels de techniek tampondruk. Een kookwekker heeft een relatief klein drukoppervlak. Het is in de meeste gevallen vervaardigd uit kunststof, waardoor een opdruk in tampondruk het beste resultaat biedt. Na het bestellen van kookwekkers, verstrekken wij een digitale drukproef die goed beoordeeld dient te worden. Deze gratis digitale drukproef geeft een beeld hoe het logo of tekst op de kookwekker eruit komt te zien. Na goedkeuring gaan onze drukkers de inkten mengen en de tampondrukmachine instellen, zodat het drukproces gestart kan worden.

Hoe ziet ons assortiment keukentimers eruit?

Van een kookwekker met clipje tot een LCD-timer met magneetje; het is allemaal mogelijk. De keuze is geheel aan jou. Ben je op zoek naar een mooie kookwekker waarop jouw bedrijfslogo goed uitkomt, kijk dan eens in het aanbod van Bedrukken.nl. Een bedrukte kookwekker is niet alleen leuk om weg te geven, maar minstens zo leuk om te ontvangen. Stimuleer jouw relaties om zelf te koken en een origineel recept op tafel te zetten. De kookwekker met magneet is eenvoudig op een handige plek in of rondom de keuken te bevestigen.

Combineren met populaire relatiegeschenken

Keukentimers met opdruk zijn prima te combineren met andere populaire relatiegeschenken. Kijk eens bij onze keuken relatiegeschenken, waaronder flesopeners, keukenschorten of een kop en schotel. Of laat mokken bedrukken met een gewenst logo of een tekst; gecombineerd met een kookwekker originele relatiegeschenken. Natuurlijk kunnen wij de keukentimers bedrukken met bedrijfslogo. Wil je een meerdere kleuren bedrukking? Dat is uiteraard mogelijk. Kies bij het bestelproces de kleur opdruk of upload jouw logo, zodat wij een beeld hebben van de bedrukking en de gratis digitale drukproef kunnen opstellen.

Anti stress figuren met opdruk

Wil je je kinderen leren koken? Een uitstekend idee. Met een kookwekker digitaal is het makkelijk om kinderen uit te leggen wat de functie van de keukentimer is en hoe tijd gebruikt wordt in het hele kookproces. Relatiegeschenken voor kinderen kun je goed combineren met de categorie ‘anti stress’. Mocht het koken de nodige frustraties opleveren, denk dan eens aan het bedrukken van anti stress artikelen. Binnen ons assortiment hebben we een groot aantal squeezies, waaronder in de vorm van een chefkok, een kelner, een slager of een anti-stress figuur met een taart in de hand. Hoe origineel! Mocht je je tijdens het koken onverhoopt bezeerd hebben, bieden onze EHBO-sets uitkomst...

Contact

Heb je eenmaal besloten welke kookwekker je wilt laten bedrukken, dan kun je de afhandeling van de bestelling met een gerust hart overlaten aan Bedrukken.nl. Een snelle levering en een prima service staan voorop. Bedrukken.nl is een groothandel, waardoor wij een minimale afname hanteren maar ook scherp kunnen inkopen. Bij ons bestel je een digitale kookwekker al in een kleine oplage vanaf 25 stuks. Profiteer daarnaast van snelle levertijden (vier werkdagen levering). Heb je nog vragen over kookwekkers bedrukken? Ook dat is geen probleem, onze medewerkers staan tijdens kantooruren voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze! Contact is eenvoudig; bel ons gerust op +31 315 200 010 of stuur een mailtje naar [email protected]