Filter
Categorie Lanyards Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Lanyards bedrukken

Sta je binnenkort op een beurs en wil jij jouw visitekaartje prominent dragen? Of misschien organiseer je wel een beurs? Laat dan lanyards bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Laat zien wie je bent en vergroot je naamsbekendheid. Lanyards bedrukken wij al vanaf €0,38 en vanaf 250 stuks. Uiteraard zijn andere aantallen altijd bespreekbaar. Maak keuze uit ons ruime assortiment en laat lanyards bedrukken bij Bedrukken.nl


Sorteren op:

Lanyards bedrukken met logo

Al jarenlang niet meer weg te denken uit het straatbeeld zijn de altijd populaire lanyards. Een band die om een nek gehangen kan worden met aan de onderkant een gesp en een karabijnhaak, waaraan pasjes en/of sleutels gehangen kunnen worden. Lanyards bedrukken wij middels zeefdruk en het is mogelijk om zelfs de band in je eigen PMS huisstijlkleur te laten maken. Zo past de lanyard geheel binnen je eigen huisstijl.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte lanyard ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door lanyards met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope lanyards voldoende op voorraad. Alle lanyards bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.


Lanyards bedrukken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte lanyards als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de lanyards met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de lanyards worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken lanyards nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers kunnen we lanyards bedrukken binnen een zeer korte periode te leveren.

Laat extra brede lanyards bedrukken en licht je logo extra uit. Hierdoor valt je logo meer op en kan de naamsbekendheid worden vergroot.


Lanyards bedrukken ter promotie

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen, zodat je een goed beeld krijgt hoe wij de lanyards bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een lanyard bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte lanyards. Bestel nu snel lanyards als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel. Heb je nog vragen over lanyards bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact