Filter
Categorie Laserpointers Filters
Prijs:
€2 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Laserpointers bedrukken

Sorteren op:

Laserpointers bedrukken met logo

Zoals al onze relatiegeschenken zijn er ook laserpointers in allerlei soorten en maten. De manier van laserpointers bedrukken is afhankelijk van het materiaal waaruit de laserpointer vervaardigd is. Een laserpointer met een kunststoffen body kunnen wij bedrukken in de opgegeven PMS huisstijlkleuren, wat een uitstekend resultaat geeft. Kies je echter voor een metalen laserpointer dan raden wij je aan om een lasergravering te overwegen. Een lasergravering is duurzaam en ziet er stijlvol uit. Echter kan dit niet in kleur. Een opdruk op het geschenkdoosje is uiteraard ook eenvoudig te realiseren middels tampondruk.


Laserpointers bedrukken als relatiegeschenk

Een laserpointer is dan ook een mooi, handig en origineel relatiegeschenk. En niet alleen je zakelijke contacten zullen ervan profiteren; ook jij kunt er je voordeel mee doen door laserpointers te bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Kies je ervoor om je bedrijf op dergelijke wijze te promoten, dan zullen je zakenrelaties dagelijks herinnerd worden aan het bedrijf. Laserpointers bedrukken of graveren is een duurzame en positieve manier van reclame maken. En dat kun je ongetwijfeld gebruiken.


Laserpointers bedrukken in eigen drukkerij

Laserpointers bedrukken en graveren wij in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Voorafgaande van jouw bestelling ontvang je van ons een gratis drukproef. Hier zie je middels een schets jouw logo bedrukte op laserpointers. Je weet daardoor precies wat je van ons kunt verwachten. Bij akkoord starten we met de bedrukking. Natuurlijk kun je vervolgens rekenen op een goede service, zoals je dat van bedrukken.nl gewend bent. Neem bijvoorbeeld bij vragen over laserpointers bedrukken contact op met: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact