Laserpointers

Een laserpointer, de naam zegt het al, is een pen met een laser. De laserpointer, ook wel laser pen genoemd, is voorzien van een laserstraal dat zichtbaar licht kan uitstralen. Dit geconcentreerde licht is meestal rood, groen of blauw. Laserpointers worden vaak voor presentaties gebruikt, aangezien je er iets mee kan aanwijzen. Zijn jouw relaties regelmatig aan het presenteren? Verras ze dan met laser pointers. In ons assortiment laserpointers vind je o.a. de laser pointer touch pen Triolux, ABS laser pointer met presenter en ontvanger en de laserpointer Alaska. Dit promotionele product kan bedrukt of gegraveerd worden. Laserpointers kunnen we bedrukken met een logo of tekst. Deze luxe pennen met een kleur opdruk zijn duurzame relatiegeschenken. Laserpointers bedrukken of graveren we snel en gemakkelijk. Heb je vragen over laserpennen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Laserpointer/touchpen Alaska
    Vanaf € 4,06 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,74 Bij 500 stuks

1 resultaat

Kunnen laserpointers bedrukt worden met logo of tekst?

Al onze laserpointers kunnen bedrukt of gegraveerd worden naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking voorzien van naam, logo of tekst. Afhankelijk van het materiaal kunnen we bedrukken of lasergraveren. Een bedrukte laserpointer is een exclusief geschenk. Zoals al onze relatiegeschenken zijn er ook laserpointers in allerlei soorten en maten. De manier van laserpointers bedrukken is afhankelijk van het materiaal waaruit de laserpointer vervaardigd is. Een laserpointer met een kunststoffen body kunnen wij bedrukken in de opgegeven PMS huisstijlkleuren, wat een uitstekend resultaat geeft. Kies je echter voor een metalen laserpointer dan raden wij je aan om een lasergravering te overwegen. Een lasergravering is duurzaam en ziet er stijlvol uit. Echter kan dit niet in kleur. Een opdruk op het geschenkdoosje is uiteraard ook eenvoudig te realiseren middels tampondruk. Daarnaast is de keuze voor bedrukken of lasergraveren afhankelijk van jouw budget. Naast laserpointers vind je in ons assortiment schrijfwaren ook eco pennen, touchscreen pennen, merk pennen en metalen pennen. Alle pennen bedrukken we in onze eigen drukkerij.

Een van onze populaire relatiegeschenken is de kunststof laserpen met presenter. De pen is ook voorzien van een USB connector waardoor je via de pen verbinding kan maken met je computer of laptop. De minimale afname is 5 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage bedrukte laserpennen adviseren we je om contact met ons op te nemen. Presenteer laserpointers aan jouw relaties. Voor deze laser presenter hanteren wij de laagste prijs en de snelste levertijd.

Waar worden laserpointers bedrukt?

Laserpointers bedrukken en graveren we in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Voorafgaande van jouw bestelling ontvang je van ons een gratis digitale drukproef. Hier zie je middels een schets jouw logo preview. Je weet daardoor precies wat je van ons kunt verwachten. Bij akkoord starten we met de bedrukking. Natuurlijk kun je vervolgens rekenen op een goede service, zoals je dat van Bedrukken.nl gewend bent.

Een laserpointer met logo is een mooi, handig en origineel relatiegeschenk. En niet alleen je zakelijke contacten zullen ervan profiteren; ook jij kunt er je voordeel mee doen door laserpointers te bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Kies je ervoor om je bedrijf op dergelijke wijze te promoten, dan zullen je zakenrelaties dagelijks herinnerd worden aan het bedrijf. Laserpointers bedrukken of graveren zijn duurzame producten en het is een positieve manier van reclame maken. En dat kun je ongetwijfeld gebruiken.

Contact

Heb je vragen over laserpointers bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. In ons assortiment vind je ook andere relatiegeschenken zoals ons assortiment gadgets, fleece artikelen, activity trackers en jute tassen. De algemene voorwaarden staan op onze website.