Lente

Lente

De lente: voor velen het mooiste jaargetijde van het jaar. De zon wint weer aan kracht, de dagen worden weer langer en de vogels fluiten weer. Een heerlijke tijd dus om er op uit te gaan! Wat dacht je van lekker fietsen? Bidon mee in de fietstas voor de dorstige momenten, een mini fietspomp voor zachte banden en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Een fijne toertocht met je partner, familie of wellicht een zakelijke relatie kan dan je goede humeur voor de rest van de week veilig stellen. Maar ook een kleine boodschap kan prima met die fiets: zorg voor bedrukte bidons en je hebt onderweg altijd een (fris) drankje bij je.

Neem je liever meer tijd om te genieten van het nieuwe leven en de jonge blaadjes in de natuur, dan ben je vast meer een wandelaar dan een fietser. Het bos in! Een verrekijker mee en voor je het weet ben je uren verder. Wie het liever van de eigen tuin geniet, heeft wellicht meer aan een tuinset. Er is immers genoeg te doen in de lente! En hoe de lente beter te vieren dan met een goede picknick? Spreek af met vrienden op een vrije dag, of met collega's in de middag en zoek een mooi plekje uit. Een fijne picknickmand zorgt voor alle luxe van bestek, en iedereen neemt wat lekkers mee. Hoe gezellig kan het zijn? Een picknickkleed, bijvoorbeeld van fleece, zorgt ervoor dat de kleding niet vies wordt en je geen last hebt van bijvoorbeeld mieren die je lastig vallen.

Genoeg te doen dus om weer van de lente te gaan genieten. En mooi meegenomen: alle deze mooie lenteproducten zijn door Bedrukken.nl te bedrukken met je bedrijfsnaam of -logo. Net als al onze andere artikelen, uiteraard. Zo maak je tussen de zonnige bedrijven door ook nog eens reclame. Bovendien zijn ze zo heel geschikt om cadeau te doen als relatiegeschenk. Geniet van de lente!

Sorteren op: