Luxe drinkfles Sleeve
€ 6,49 € 5,39
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Ga voor stijl, klasse en kwaliteit met deze luxe drinkfles Sleeve, met een inhoud van 500ml. De fles kunnen wij naar wens bedrukken met een originele tekst of logo om eenvoudig je bedrijf te promoten. Dankzij het sterke borosilicaat glas is de drinkfles van uitstekende kwaliteit en kun je de fles voor een lange tijd gebruiken. Zo ben je duurzaam en slim bezig. De siliconen sleeve is leverbaar in verschillende stijlvolle kleuren.

Deze stevige drinkfles komt in een luxe geschenkkoker en is daardoor nog meer geschikt als praktisch geschenk voor je relaties. De drinkfles is afgewerkt met een chique stijlvolle dop die wij kunnen graveren met jouw logo. De sleeve kan ook gepersonaliseerd worden, neem hierover contact op met onze verkoopafdeling.

Borosilicaat versus normaal glas

Borosilicaatglas, in tegenstelling tot normaal glas, is een type glas dat bestand is tegen extreme temperatuurwisselingen. Dankzij de toevoeging van booroxide heeft borosilicaatglas een hogere thermische schokbestendigheid en chemische stabiliteit. Dit maakt het ideaal voor laboratoriumapparatuur, keukengerei en drinkwaren, waarbij het glas in direct contact kan komen met hete vloeistoffen of kan worden blootgesteld aan snelle temperatuurveranderingen. Normaal glas daarentegen heeft niet dezelfde mate van thermische schokbestendigheid en kan barsten of breken bij grote temperatuurverschillen. Daarom wordt borosilicaatglas vaak geprefereerd voor toepassingen waar duurzaamheid en veiligheid cruciaal zijn.

Plus- en minpunten
  • Siliconen sleeve te personaliseren
  • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpflesjes
  • Opdruk in kleur op de sleeve niet mogelijk
    Aantal 2550100250500
    Onbedrukt €6,49€6,29€5,99€5,69€5,39
    Op sleeve Lasergraveren €1,33€1,14€0,76€0,68€0,66
    Instelkosten: € 39,95
    Meer informatie
    Product Luxe drinkfles Sleeve
    Art.nr. VO-100220
    Materiaal Glas
    Levertijd 4 werkdagen
    Formaat ø6,7x22,5 cm
    Gewicht (gr) 342 gram
    Inhoud 500 ml
    Alt. art.nr. 100-3931-113
    Bedrukking
    Wat zijn de mogelijkheden?
    Op sleeveLasergraverenMax drukformaat: 25 x 70 mm
    Op sleeveZeefdruk
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.