Filter
Categorie Luxe pennen Filters
Prijs:
€2 €20

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Luxe pennen bedrukken

Sorteren op:

Luxe pennen bedrukken met logo

Net even wat meer doen voor je zakelijke contacten? Laat luxe pennen bedrukken. Een luxe pen, gegraveerd met jouw logo, is dan een prachtige mogelijkheid. Laat zien dat je je relaties waardeert. Ondanks dat we verkeren in het tijdperk van computers en mobiele telefoons, blijft de traditionele pen een veel gebruikt voorwerp. Wanneer de technologie wegvalt kunnen we altijd nog terugvallen op de schrijfinstrumenten die niet afhankelijk zijn van de techniek. Wij bieden een ruim assortiment aan luxe en chique pennen. Allen zijn te voorzien van jouw tekst of logo. In de meeste gevallen zal dit gebeuren middels lasergravering. Deze druktechniek is duurzaam en krasvast. Zo weet je zeker dat je een geschenk van topkwaliteit weggeeft. Onze luxe pennen variëren van een vrij standaard touch 2 in 1 pen tot een zeer chique parker balpen Jotter Steel. Voor welke luxe pen kies jij?


Luxe pennen bedrukken: om mee te pronken

Ook al doen we tegenwoordig het meeste werk op onze laptop of computer, een goed schrijvende luxe pen prijkt nog altijd op het merendeel van de kantoorbureaus. Immers, computers kunnen het begeven, de elektriciteit kan uitvallen, en de laptop kan vastlopen. En dat is zeer onhandig als we bijvoorbeeld midden in een belangrijk telefoongesprek zitten en een notitie moeten maken. Gelukkig kunnen we in zulke gevallen altijd grijpen naar de oude vertrouwde pen, die niet afhankelijk is van technische factoren.


Luxe pennen bedrukken als cadeau

Wil je jouw zakenrelaties eens verrassen met een mooi cadeau, dan is een luxe pen natuurlijk een leuk en welkom relatiegeschenk. Naast het feit dat je zakelijke contacten ongetwijfeld blij zullen zijn met dit cadeau, profiteer ook jij als bedrijf van dit geschenk. Want voordat je relaties de luxe pennen in handen krijgen, laat je ze natuurlijk eerst bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Op deze wijze zullen je zakelijke contacten altijd aan jouw bedrijf herinnerd worden wanneer zij hun pen oppakken om ermee te schrijven. En dat betekent een constante, positieve promotie; iets waar je nooit teveel van kunt hebben.

Beide soorten pennen kunnen wij natuurlijk leveren. En deze luxe pennen bedrukken wij uiteraard naar wens.

Luxe pennen bedrukken via lasergravering

Normaal gesproken worden pennen vaak bedrukt middels tampon- of zeefdruk. Bij de harde materialen wordt echter de voorkeur gegeven aan lasergravering. Waarom? Lasergravures zijn immers duurzaam, krasvast en hebben een luxe uitstraling. Bovendien kunnen met laserstralen de allerkleinste details van het logo worden uitgewerkt. Deze methode is geschikt voor de meeste harde materialen zoals metaal, keramiek, glas en hard kunststof. Maar ook kurk en leer worden dikwijls bedrukt middels lasergravering. Voor het inzetten van deze lasertechnieken is speciale kennis vereist. Gelukkig hebben onze drukkers de beschikking over deze kennis en hebben ze jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij bij luxe pennen bedrukken een hoge kwaliteit garanderen. Voordat wij beginnen met het drukproces, krijg je van ons altijd een gratis drukvoorstel vooraf. Zo weet je exact hoe jouw bedrukte luxe pennen eruit komen te zien.

Heb je nog vragen over luxe pennen bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Zij helpen je graag op weg.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact