Filter
Categorie Make-up tassen Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Make-up tasjes bedrukken met logo

Het is het innerlijk dat telt, maar we kunnen niet om het uiterlijk heen. Goed voor de dag komen is, met name in zakelijke sferen, erg belangrijk. Speel hier op in en laat make-up tasjes bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Deel deze uit aan vrouwelijke relaties, klanten of collega's.

Bij vrouwen speelt make-up, vaak dagelijks, een belangrijke rol. Hoewel mannen vaak zeggen van 'natural beauty’s' te houden, voelt de vrouwelijke bevolking zich zelfverzekerder en mooier met een goede make-up. Amerikaans en Brits onderzoek heeft uitgewezen dat een vrouw die make-up draagt er vriendelijker en competenter uitziet. Ook zou tweederde van de vrouwen erger in de stress schieten van een dag zonder make-up op het werk dan van een eerste date of sollicitatiegesprek. Volgens de resultaten van ander onderzoek gebruiken vrouwen in tijden van crisis meer make-up dan anders.


Make-up tasjes bedrukken in eigen drukkerij

Make-up hoort natuurlijk in een mooi tasje. Door je relaties en medewerkers te verblijden met leuke make-up tasjes uit ons veelzijdige assortiment, kun je handig inspelen op bovengenoemde interessante onderzoeksresultaten. Make-up tasjes bedrukken wij in onze moderne drukkerij met jouw logo of bedrijfsnaam. Zo heb je een relatiegeschenk waar zo ongeveer iedere vrouw op deze aardbol blij mee is.

Een andere reden waarom make-up tasjes het erg goed doen als relatiegeschenk, is dat veel vrouwen hun dagelijkse make-up ritueel verplaatsen van de badkamer naar bijvoorbeeld de trein of zelfs de auto. Make-up tasjes bedrukken met logo blijft dus niet op de badkamer staan, maar wordt door veel mensen gezien. Wat een eenvoudig manier van reclame maken.

Heb je nog vragen over make-up tasjes bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact