Mappen

Mappen bedrukken kan in allerlei soorten en maten. In ons assortiment vind je documentenmappen en schrijfmappen in de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Zo vind je altijd iets dat aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Mappen bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en kunnen we razendsnel leveren. Zo heb je de mappen met logo altijd tijdig in huis en kun je direct starten met het verhogen van je naamsbekendheid.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Schrijfmap met memo's
    Vanaf € 3,60 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,16 Bij 500 stuks

1 resultaat

Om welke reden worden bedrukte mappen ingezet?

Mappen met logo worden doorgaans ingezet om de naamsbekendheid van een merk en/of bedrijf een boost te geven, maar hebben ook een positieve invloed op de professionaliteit van een organisatie – bijvoorbeeld als het gaat om zakelijk drukwerk. Hoe mooi is het als al jouw werknemers gebruik maken van dezelfde map met opdruk, zowel op de kantoorvloer als tijdens een afspraak buiten de deur? De meest voorkomende variant is een A4 map. Deze mappen beschikken daarnaast (over het algemeen) over losbladig binnenwerk, waardoor je een nieuw schrijfblok erin kunt schuiven.

Mappen bedrukken; breed assortiment

Ben je op zoek naar een schrijfmap met tekst, logo of een andere opdruk? Kijk gerust eens rond op deze pagina, waarop wij alle mappen verzameld hebben. Kies bijvoorbeeld voor een schrijfmap met powerbank, waardoor je voor de nodige energie voor je relaties zorgt. Of combineer een map met bedrukken van USB sticks, die regelmatig van pas komen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Bel op werkdagen naar +31 315 - 200 010 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij groothandel Bedrukken.nl zijn mappen verkrijgbaar in een kleine oplage, al vanaf 5 stuks. Wil je meer informatie of advies op het gebied van mappen bedrukken? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder. We sturen je uiteraard graag een gratis drukvoorstel toe, zodat je kunt zien hoe de opdruk op de map eruit komt te zien. De algemene voorwaarden staan op onze website.