Markeerstiften bedrukken

Ondanks dat we steeds meer gebruik maken van computers en smartphones blijven pennen en markeerstiften een populair kantoorartikel. Met regelmaat moet er even een belangrijk zinnetje gearceerd worden en dan is het maar wat fijn wanneer er een goede marker voor handen is.

2 artikelen

2 artikelen

Markeerstiften als promotieartikel

Markeerstiften met logo zijn een uitstekend promotieartikel om je merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Deze handige en praktische schrijfwaren worden vaak gebruikt op kantoor, in scholen, tijdens studie-uren en bij zakelijke bijeenkomsten. Door ze te bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of slogan, creëer je een effectieve manier om je merk te promoten.

 

 

Welke service leveren wij omtrent markers?

Wij hebben een heldere en snelle manier van communiceren met onze klanten hoog in het vaandel staan, je kunt ons daarom ook alles vragen. Even een monster opsturen of een gratis digitale drukvoorstel ontvangen? Wij doen er alles aan om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij binnenshuis, sluiten alle afdelingen goed op elkaar aan. Relatiegeschenken bedrukken is ons specialisme, wat we al jaren met veel plezier en professionaliteit doen. Markeerstiften met logo zijn gewilde relatiegeschenken die dan ook regelmatig worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Wanneer wij de markeerstiften bedrukken staat de kwaliteit altijd voorop.

Laden...

Laden...