Filter
Categorie Massage artikelen Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Massageartikelen bedrukken met logo

Massageartikelen bedrukken we met logo of tekst in onze eigen drukkerij. De techniek die hiervoor gebruikt wordt is voor kleine oppervlakken tampondruk, waarbij je logo met een speciale drukinkt en tampondrukmachine als het ware gestempeld wordt op het massageartikel in kwestie. Voorafgaand aan het drukproces worden de inkten gemengd zodat de PMS huisstijlkleur ontstaat. Vervolgens wordt de tampondrukmachine ingesteld met een speciaal voor jou gemaakte plaat die inkt kan bevatten en je logo over kan brengen. Na het drukproces laten wij de massageartikelen nog een dag liggen zodat de inkt optimaal hecht.

Hard werken, een druk gezinsleven en ook nog vriendschappen onderhouden; de meeste mensen hebben tegenwoordig een druk en stressvol bestaan. Dit klinkt je vast bekend in de oren, net zoals je werknemers en relaties dit zullen herkennen. Het is dus belangrijk om af en toe lekker te ontspannen. Hoe kan dat nou beter dan met een massage? bedrukken.nl biedt daarom verschillende massageartikelen aan. Een welkomscadeau voor velen en massageartikelen bedrukken we eenvoudig met een logo of reclame tekst met onze geavanceerde machines. Met massageartikelen kun je dan ook goed je bedrijf promoten.


Massageartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Massageartikelen zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn veel kleine, grappige massageartikelen in de vorm van een rondje of een ster. Deze kunnen gebruikt worden voor de nek en schouders. Deze artikelen zijn populair en niet te groot. Je kunt ze daarom gebruiken om je bedrijf te promoten. Daarnaast zijn er warmtepads, heerlijk voor massages in de koude winterdagen. Dit is bovendien een ideaal relatiegeschenk: je kunt kiezen voor een neutrale warmtepad of voor een meer informele pad, bijvoorbeeld in de vorm van een hartje. Een leuk cadeau voor iedereen en veel mensen zullen dan ook van je promotiemateriaal gebruik maken.

Deze producten bieden volledige ontspanning na een drukke werkdag. Hiermee zal je niet alleen relaties een groot plezier doen, ook als cadeau voor werknemers zullen deze producten in de smaak vallen. Heb je nog vragen over massageartikelen bedrukken neem dan contact op met ons verkoopteam.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact