Filter
Categorie Memoclips & memohouders Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Memoclips & memohouders bedrukken

Om het verspreiden van memo’s tegen te gaan, zijn er memoclips en memohouders in het leven geroepen. Memoblaadjes, markeerblaadjes en andere briefjes met een notitie om jezelf of anderen aan iets te herinneren. Memo’s zijn klein van formaat. Doordat de briefjes zo klein zijn, raak je ze gemakkelijk kwijt. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, zet je ze in een memoclip of memohouder. Zet de houders op je bureau naast je computer accessoires en metalen pennen. In ons assortiment vind je verschillende memohouders en memoclips. Denk hierbij aan een hartvormige memoclip, documenten clip, clip fotomemohouder, magnetische memoclip of een multifunctionele memo houder. Memohouders en memo clips kunnen we bedrukken naar wens. Een bedrukte memohouder voorzien van jouw logo staat mooi op het bureau van je relaties. Het zijn praktische en duurzame relatiegeschenken. Heb je vragen over memoclips & memohouders bedrukken? Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kunnen memoclips & memohouders bedrukt worden?

Al onze memoclips & memohouders kunnen bedrukt worden naar wens. De meeste van onze houders worden bedrukt middels de druktechniek tampondruk. Door toepassing van deze drukmethode kan je kiezen voor een color opdruk bestaande uit maximaal 4 kleuren. Memohouders en memoclips bedrukken met logo of bedrijfsnaam zijn hartstikke handig om orde in de chaos te scheppen op je bureau. Tevens is een memoclip goed te gebruiken om belangrijke afspraken niet te vergeten. Memoclips & memohouders bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit bedrukking garanderen. Memohouders met logo zijn geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel.

Op zoek naar een memoblaadjeshouder inclusief memoblaadjes en markeerblaadjes? Kies dan voor onze zelfklevende memoblaadjes. De houder kan worden voorzien van een logo of tekst in een kleur opdruk. De minimale afname is 25 stuks.

Waar worden memoclips & memohouders bedrukt?

Memohouders & memoclips bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Doordat we de beschikking hebben over een eigen drukkerij, kunnen wij bij Bedrukken.nl de memohouders & memoclips met uiterste precisie drukken. In onze drukkerij werken drukkers met jarenlange ervaring. Wij kunnen op elk gewenst moment kwaliteitscontroles uitvoeren, waardoor we zeker weten dat we kwalitatief goede relatiegeschenken leveren. Vanuit onze drukkerij kunnen we snel leveren.

Voordat we de bedrukte memoclips & memohouders bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met logo. Hierdoor krijg jij vooraf een logo preview te zien van jouw memohouder. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Na jouw akkoord zullen we de memoclips & memohouders bedrukken.

Contact

Heb je nog vragen over memoclips & memohouders bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook andere relatiegeschenken zoals luxe pennen, katoenen tassen, opvouwbare waterflesjes en activity trackers vind je in ons assortiment en zijn te bedrukken naar wens.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact