Filter
Categorie Metalen pennen Filters
Prijs:
€0 €16

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Metalen pennen bedrukken

Sorteren op:

Metalen pennen bedrukken met logo

Metalen pennen zijn net wat stijlvoller om weg te geven dan de traditionele balpen. Ze zijn wat zwaarder en liggen lekker in de hand. Metalen pennen kunnen bedrukt worden middels tampondruk, maar worden bij voorkeur gegraveerd. Lasergravering is duurzaam, krasvast en van hoge kwaliteit. Dit alles gebeurt in onze eigen moderne drukkerij. Laat de metalen pennen bedrukken met jouw tekst of logo en creëer het ideale relatiegeschenk. Of je nu op de beurs staat, op kantoor bent of in de stad loopt, deze pennen kun je altijd en overal als weggevertje gebruiken. Boost je naamsbekendheid met bedrukte metalen pennen van bedrukken.nl.


Metalen pennen bedrukken in eigen drukkerij

Wanneer het aankomt op metalen pennen bedrukken zijn er twee mogelijkheden: tampondruk of lasergravering. Vaak adviseren wij de keuze voor lasergravering. Deze techniek leent zich namelijk uitstekend voor bedrukking op harde materialen. In veel gevallen bedrukken wij relatiegeschenken van glas, keramiek, metaal of hard kunststof dan ook op deze manier. Lasergravering is krasvast en erg duurzaam. Zelfs de kleinste details van het logo kunnen met deze techniek haarfijn uitgewerkt worden.

Bij tampondruk maken we gebruik van een soort spons die functioneert als stempel. Deze spons laat de inkt door op het drukkopervlak en zo ontstaat er een logo. Middels tampondruk kun je de huisstijlkleuren van een logo vrijwel exact benaderen. Of deze druktechniek geschikt is voor jouw order kun je het beste bespreken met onze adviseurs. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis omtrent metalen pennen bedrukken om je hierin goed te adviseren.


Ruime voorraad metalen pennen bedrukken

De meeste metalen pennen zijn bij ons op voorraad en kunnen daardoor zeer snel geleverd worden. Soms kan dit al, bedrukt en wel, binnen 2 werkdagen. Doordat wij alles in eigen beheer hebben zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. Dit bevordert de snelheid van de afwikkeling van jouw order.

Twijfel daarom niet langer en laat metalen pennen bedrukken bij bedrukken.nl. Maak hierboven een keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen over metalen pennen bedrukken, onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact op met 0315-200010 of vul het contactformulier in.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact