Mokken bedrukken

Mokken zijn perfect om in te zetten als onderdeel van bedrijfsservies. Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf door mokken te laten bedrukken met logo of reclameslogan. Wij bedrukken mokken snel in onze eigen, Nederlandse drukkerij.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-24 of 78

  1. Mok met lepel
    Vanaf € 2,49 p/st bij 48 stuks
    Vanaf € 1,99 Bij 768 stuks
  2. Gekleurde mok Cyprus
    Vanaf € 2,69 p/st bij 24 stuks
    Vanaf € 1,59 Bij 384 stuks
  3. Beoordeling:
    80%
    Autodrinkbeker met handvat
    Vanaf € 3,39 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,19 Bij 500 stuks
  4. Krijtmok Marleen
    Vanaf € 2,39 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 1,69 Bij 576 stuks
  5. Mok Alice
    Vanaf € 1,34 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 0,94 Bij 566 stuks
  6. Porseleinen mok Margot
    Vanaf € 1,99 p/st bij 48 stuks
    Vanaf € 0,89 Bij 768 stuks
  7. Geschenkdoos voor 1 mok
    Vanaf € 0,89 p/st bij 24 stuks
    Vanaf € 0,44 Bij 384 stuks
  8. Circular&Co Recycled koffiebeker 270 ml
    Vanaf € 17,93 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 15,54 Bij 100 stuks
  9. Mok Contigo Westloop
    Vanaf € 26,95 p/st bij 6 stuks
    Vanaf € 24,75 Bij 32 stuks
  10. Roestvrijstalen reis mok (300 ml)
    Vanaf € 3,18 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,63 Bij 500 stuks
  11. Dubbelwandige mok Trumbo
    Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,23 Bij 500 stuks
  12. Vintage email mok Plateado
    Vanaf € 3,45 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,74 Bij 1000 stuks

Artikelen 13-24 of 78

Mokken snel geleverd

Doordat we onze mokken in eigen drukkerij voorzien van een logo of een opdruk kunnen wij ze snel leveren, al in vijf werkdagen. Het is mogelijk om onbedrukte mokken dezelfde dag al af te halen en voor bedrukte mokken is een spoedorder binnen twee werkdagen een optie. Neem daarvoor contact op met onze verkoopmedewerkers, die je graag adviseren over de meest geschikte mokken voor jouw bedrijf of onderneming.

De druktechnieken voor mokken

Het drukken van mokken is uitermate specialistisch en met ruim 25 jaar ervaring vertellen wij hier graag iets meer over. Onze drukkerij staat op Nederlandse bodem en wij produceren 100% energieneutraal. Dit geldt ook voor de ovens waarmee de logo’s op de mokken ingebakken worden. De druktechnieken vind je hieronder op volgorde van populariteit.

  • Keramische transfers. Jouw logo drukken wij door middel van keramische inkten op speciaal transferpapier. Vervolgens wordt er nog een vernislaag gedrukt en gaan de transfers door een droogtunnel. Alle transfers worden vervolgens per stuk met de hand gepositioneerd op de mok waarna de mokken in een keramische oven geplaatst worden. Op ruim 850 graden worden de logo’s in de mokken gebrand waarna er een vaatwasmachinebestendig product ontstaat. Wij kunnen PMS-kleuren vrij goed benaderen en geven vooraf altijd kundig advies over de mogelijkheden. Een ander groot voordeel van keramische transfers is het feit dat de bedrukking groter kan dan andere technieken. In principe zou de opdruk zelfs volledig rondom geplaatst kunnen worden.
  • Tampondruk, hiermee kunnen we de opdruk van de mokken in PMS-kleuren drukken en ook bij tampondruk gaan de mokken de oven in om vaatwasmachinebestendig te worden. De bedrukking zal langdurig mooi blijven. Een nadeel van tampondruk is dat het minder geschikt is voor grote bedrukkingen.
  • Sublimatie is met name geschikt voor het drukken van mokken met full colour (foto-)afbeeldingen en logo’s met veel kleuren. Daarnaast kan de transfer rondom de mok geplaatst worden waardoor je beschikt over een groot drukoppervlak. Sublimatie is uitsluitend geschikt voor mokken welke geschikt zijn van een speciale coating. Op de mok plaatsen wij een sublimatietransfer en middels een transferpers wordt de opdruk overgebracht op de mok.

Mokken combineren met andere relatiegeschenken

We zien regelmatig dat mokken gecombineerd worden met andere drinkwaren. Daarbij moet je denken aan glazen en drinkflessen, die we natuurlijk ook kunnen voorzien van dezelfde opdruk. Beschik je bijvoorbeeld over een bedrijfskantine, dan is het handig om verschillende soorten drinkwaren aan te bieden. Om vlekken op bureaus te voorkomen bieden we ook onderzetters aan, die natuurlijk ook bedrukt kunnen worden voor een uniforme uitstraling.

Meestgestelde vragen

Kunnen mokken ook in de vaatwasser?

Op basis van het type mok en de gekozen druktechniek geven wij hierover advies op maat. Mokken met daarin kurk verwerkt kunnen bijvoorbeeld beter met de hand afgewassen worden, zodat het kurk mooi blijft. De vaatwasbestendige druktechniek voor mokken is een keramische transfer.

Wat zijn mogelijke drukposities voor mokken?

Je kunt op een mok alle kanten uit met de positionering van jouw logo. Het kan standaard op één zijde geplaatst worden, maar op beide zijden, een opdruk rondom, aan de binnenkant van de mok of aan de onderkant is óók mogelijk.

Kan ik de mok personaliseren met een naam?

Wanneer je de mok laat personaliseren met een keramische transfer, een sublimatiedruk of een lasergravure dan zijn er verschillende mogelijkheden om de mok te voorzien van een persoonlijke naam. Onze verkoopafdeling maakt graag een offerte op maat voor je.

Wat is de inhoud van mokken?

Ben je op zoek naar meer informatie over de inhoud van onze mokken? Wij hebben een blog geschreven die meer uitleg geeft over de inhoudsmaten van mokken.

Waarom zijn bedrukte mokken nuttig?

Mokken met opdruk kunnen om verschillende redenen nuttig zijn. Ze worden ingezet voor meerdere doeleinden; lees er meer over in ons blog over de inzetbaarheid van mokken.