Filter
Categorie Mondkapjes Filters
Prijs:
€0 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Mondkapjes

Heel Nederland is druk bezig met de versoepeling van de coronamaatregelen. Zo ook het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni draait het openbaar vervoer de volledige dienstregeling en de capaciteit van het openbaar vervoer is 40 procent. Vanaf 1 juni is de verplichting om in het openbaar vervoer 1,5 meter afstand te houden komen te vervallen. Toch blijft het belangrijk om andere passagiers zoveel mogelijk de ruimte te geven. Daarnaast is het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht.

Door de versoepeling van de coronamaatregelen zullen steeds meer mensen gebruik gaan maken van het openbaar vervoer. Veel mensen zijn afhankelijk van de trein of bus om zo hun werk of school te bereiken. Het gevolg hiervan is dat er op dit moment ontzettend veel mondkapjes worden gekocht. Ook Bedrukken.nl springt in op de grote vraag nu het gebruik van mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht is.

Sorteren op:

Breed assortiment mondkapjes

Mondkapjes vind je bij ons in verschillende modellen en kleuren. De meeste van onze mondkapjes kunnen hergebruikt worden, zodat je niet constant nieuwe wegwerp mondkapjes hoeft te kopen. Hiermee bespaar je niet alleen op de kosten maar voorkom je ook dat je straks zonder mondkapjes zit. De mondkapjes kunnen gewassen worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een mondkapje welke verstelbaar is, zoals het herbruikbare gezichtsmasker 3 laags. Voorzien van verstelbare bandjes heeft het masker een perfecte pasvorm.

Mondkapjes bedrukken

Het is belangrijk dat we beschermd blijven gedurende de coronacrisis. Daarom adviseren wij om mondkapjes te bestellen. Bij ons heb je de keuze om de mondkapjes te laten bedrukken. De mondkapjes kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. Met een persoonlijke bedrukking laat jij als bedrijf zien dat je geeft om de gezondheid van je relaties. Een bijkomend voordeel is dat je je bedrijfsnaam of logo gezien wordt door andere passagiers. Dit is niet alleen positief voor je imago, maar zo vergroot je ook je naamsbekendheid.

Gratis digitale drukproef

Nadat je een offerteaanvraag heb aangevraagd, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen mondkapje met de bedrukking. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Zodra je akkoord gaat met de drukproef, zullen we de mondkapjes bedrukken.

Contact

Wil je mondkapjes bestellen en laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Of wil je meer weten over ons assortiment mondkapjes? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail of bel ons op 0315-200010. Naast mondkapjes verkopen we ook desinfecterende gels in sprayfles.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact