Mondkapjes met logo

Het dragen van een mondkapje is inmiddels alleen nog verplicht op vliegvelden en in het vliegtuig. Er wordt op drukke plekken geadviseerd om een mondkapje te dragen.

Wij van Bedrukken.nl vinden gezondheid belangrijk en bieden nog steeds verschillende mondkapjes aan. Laat jouw bedrijfsnaam of -logo bedrukken op een mondkapje. We beschikken over een groot assortiment van verschillende mondkapjes. Voor vragen is ons team bereikbaar op +31 315-200010 en via e-mail op [email protected].

1 artikel

1 artikel

Breed assortiment mondkapjes

Mondkapjes vind je bij ons in verschillende modellen en kleuren. De meeste van onze mondkapjes kunnen hergebruikt worden, zodat je niet constant nieuwe wegwerp mondkapjes hoeft te kopen. Hiermee bespaar je niet alleen op de kosten maar voorkom je ook dat je straks zonder mondkapjes zit. De mondkapjes kunnen gewassen worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een mondkapje welke verstelbaar is, zoals het herbruikbare gezichtsmasker anti-bacterieel. Voorzien van verstelbare bandjes heeft het masker een perfecte pasvorm.

Mondkapjes bedrukken

Het is belangrijk dat we beschermd blijven gedurende de coronacrisis. Daarom adviseren wij om mondkapjes te bestellen. Bij ons heb je de keuze om de mondkapjes te laten bedrukken. De mondkapjes kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. Met een persoonlijke bedrukking laat jij als bedrijf zien dat je geeft om de gezondheid van je relaties. Een bijkomend voordeel is dat je bedrijfsnaam of logo gezien wordt door andere passagiers. Dit is niet alleen positief voor je imago, maar zo vergroot je ook je naamsbekendheid.

Gratis digitale drukproef

Nadat je een offerteaanvraag heb aangevraagd, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen mondkapje met de bedrukking. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Zodra je akkoord gaat met de drukproef, zullen we de mondkapjes bedrukken.

 

Laden...

Laden...