Filter
Categorie Muismatten Filters
Prijs:
€0 €11

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Muismatten bedrukken

Bedrukte muismatten doen het altijd goed als relatiegeschenk, simpelweg omdat het functionele artikelen zijn. Een bedrukte muismat wordt in gebruik genomen op kantoor en de bedrijfsnaam of het logo springt daardoor direct in het oog. Bovendien is het drukoppervlak aanzienlijk, waardoor ook grote boodschappen overgebracht kunnen worden. Wil je meer weten over muismatten drukken? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 315 – 200 010.

Sorteren op:

Welke soorten muismatten zijn er?

Wij bieden verschillende soorten muismatten aan; de meeste modellen zijn gemaakt van PU-foam. Van luxe muismatten - met een full colour bedrukking - tot aan rechthoekige muismatten die erg functioneel zijn: bij Bedrukken.nl hebben we ze in ons assortiment. Bij veel computerwerk is er kans op ontstaan van een zogeheten muisarm. Het voorkomen van dergelijke RSI-klachten doe je met een muismat met polssteun. Deze ergonomische muismat is leverbaar in drie kleuren. Qua bedrukking kun je meerdere kanten op. Uiteraard kun je kiezen uit een muismat met logo of een muismat met foto, maar ook een gepersonaliseerde muismat behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je goedkoop muismatten laten bedrukken met een naam van je werknemers en ze een unieke muismat met opdruk geven. Bedrukken in full colour is mogelijk bij de full colour muismat, daardoor maak je in feite een muismat in eigen vorm.

Waar worden muismatten bedrukt?

Muismatten bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen en een zeer scherpe prijs bieden. In onze drukkerij werken ervaren drukkers die met zorg jouw muismatten bedrukken. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een muismat dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Je ontvangt dan een drukproef waarop je jouw logo op schaal op de muismat kunt bekijken. Na akkoord op dit gratis digitale voorstel gaan we jouw muismatten bedrukken.

Combiset van muismat met andere bureau accessoires

Bij het inrichten van de werkplek laat je niet alleen mousepads bedrukken als bureau onderleggers, maar komen ook andere artikelen van pas. Denk daarbij aan reclame pennen, mokken met foto (van je werknemers), flesjes met water en anti stress artikelen om even te ontspannen tijdens een lange werkdag. Een draadloze oplader maakt een werkplek helemaal af. Al deze populaire relatiegeschenken zijn in een kleine oplage te verkrijgen met snelle levertijden, soms al binnen 24 uur. Kortom: kies ook voor pennen bedrukken (metalen pennen of parker pennen) of mokken bedrukken en geef de naamsbekendheid een mooie boost.

Contact

Heb je nog vragen over ronde muismatten bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestelproces, neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze druktechnieken en de materialen en staan ook klaar voor vragen over bestsellers als katoenen tassen en kop en schotels met logo. Neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via +31 315 – 200 010.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen