Filter
Categorie Multifunctionele pennen Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Multifunctionele pennen bedrukken

Sorteren op:

Multifunctionele pennen bedrukken met logo

Multifunctionele pennen zijn net even anders dan de standaard balpen. Deze pennen hebben naast de mogelijkheid om te schrijven ook nog een andere praktische functionaliteit. Dit maakt dat deze pennen een hoog originaliteitsgehalte hebben wanneer ze als relatiegeschenk of promotieartikel worden weggegeven. Vergeet niet je logo of tekst te laten bedrukken op deze pennen. Dit kan namelijk erg goedkoop bij bedrukken.nl, want multifunctionele pennen bedrukken wij in eigen drukkerij.

Het voordeel van multifunctionele pennen is dat ze meer kunnen dan alleen schrijven. Zo zijn er pennen met een laser- of ledlampje, een touchscreen balletje of een afkoppelbaar koord. Maar er zijn ook pennen die meerdere soorten kleuren inkt kunnen produceren. Al deze extra functionaliteiten maken de pennen uniek en daarom leuk om weg te geven aan relaties. Bedenk je eens hoe handig het is als je een presentatie aan het geven bent en je met je multifunctionele laserpointer pen dingen op het scherm kunt aanwijzen. Als je deze pennen dan ook nog eens goedkoop laat bedrukken met je eigen tekst of logo, dan is je relatiegeschenk helemaal compleet. De multifunctionele pennen zijn:

  • Uniek
  • Stijlvol
  • Praktisch
  • Betaalbaar

Multifunctionele pennen bedrukken tegen scherpe prijzen

Een pen die meer kan dan alleen schrijven, kunnen wij je al aanbieden vanaf 20 eurocent per stuk. Geen geld toch? Al onze multifunctionele pennen bedrukken we tegen zeer scherpe prijzen en kunnen daardoor erg voordelig aan jou worden aangeboden. Neem bijvoorbeeld de touchscreen balpen, één van de goedkoopste multifunctionele pennen van dit moment. Met deze pen kun je allerlei touchscreen apparaten bedienen zoals smartphones en tablets. Al onze multifunctionele pennen bedrukken wij met jouw tekst of logo. Hierdoor creëer jij zelf je ideale relatiegeschenk of promotieartikel. Advies nodig? Neem contact op met één van onze specialisten.

Topkwaliteit multifunctionele pennen bedrukken

Bij multifunctionele pennen bedrukken wil je gewoon zeker weten dat dit goed gaat. Want hoe weet je nou zeker dat jouw logo wel op het juiste oppervlak van de pen wordt gedrukt? Hiervoor heeft bedrukken.nl het gratis drukvoorstel in het leven geroepen. Dit voorstel sturen wij jou toe zodat je kunt zien hoe je pen eruit komt te zien. Heb je op dat moment nog wijzigingen of ben je ontevreden? Geen probleem, geef het aan ons door en wij passen het voor je aan. Net zo lang totdat jij tevreden bent. Pas dan nemen onze drukkers jouw order in behandeling. Al deze drukkers werken in onze eigen drukkerij en hebben alle kennis en ervaring die vereist is. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en sneller leveren dan de gemiddelde concurrent. Maar ook na de aflevering blijven wij beschikbaar voor vragen en opmerkingen. De klant is immers koning.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact