Filter
Categorie Multitools Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Multitools bedrukken met logo

Iedereen wil wel zo'n alleskunner in de vorm van een multitool. Altijd handig en praktisch voor de kleine klusjes en eenvoudig op te bergen. Multitools bedrukken wij middels tampondruk. In het geval van een houten handvat of metalen handvat, kan er ook gekozen worden voor een stijlvolle en krasvaste lasergravering. Wij verstrekken altijd een digitaal drukvoorstel, zodat er een goed beeld gevormd kan worden hoe je multitools uiteindelijk bedrukt worden. Multitools bedrukken met logo zijn met name succesvol in branches gerelateerd aan de bouw of techniek.

Multitools bedrukken in eigen drukkerij

Multitools bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteitscontroles voeren wij constant uit zodat je bij ons de perfecte bedrukking kunt verwachten.

Heb je nog vragen over multitools bedrukken? Bijvoorbeeld over de druktechnieken en de materialen. Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact