Filter
Categorie Naambadges Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Naambadges bedrukken

Bedrukken.nl mag zich specialist noemen op het gebied van bedrukte naambadges. Wij zijn van alle markten thuis, waaronder het maatwerk produceren van custom made naambadges voorzien van jouw logo in full-colour. Ook een persoonlijke naam kunnen wij graveren op de naambadges. Ook hebben wij goedkope naambadges in ons assortiment waarop jouw logo gedrukt kan worden. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Wij bieden de mogelijkheid om bedrukte naambadges te bestellen in een kleine oplage. Een levering kan snel, namelijk soms al binnen 2 werkdagen. Voor supersnelle leveringen kun je contact met ons opnemen op +31 315 200 010.

Sorteren op:

Badges met logo inzetten

Bedrukte badges worden regelmatig ingezet op grote bijeenkomsten, bijvoorbeeld beurzen evenementen of vergaderingen in groepsverband. Hoe makkelijk is het om allemaal een fraaie naambadge te dragen, zodat je allemaal herkenbaar bent? Daarbij zorgt een bedrukte badge voor uniformiteit en herkenning bij jouw relaties. Voor bedrukte badges ben je bij Bedrukken.nl aan het goede adres. Wij hebben onder meer naamplaatjes met magneetsluiting, die je eenvoudig kunt bevestigen. Je krijgt eerst een digitaal drukvoorbeeld ter controle, zodat je kunt zien hoe de opdruk op de naambadge eruit komt te zien. Deze gratis digitale proefdruk zenden we je toe nadat het logo is geüpload – of je de gewenste tekst hebt aangeleverd.

Waar worden badges bedrukt?

Badges bedrukken wij in onze eigen drukkerij, waar wij ook de overige relatiegeschenken bedrukken. Als je bezig bent met de organisatie van een evenement, denk dan ook eens aan bureau onderleggers, plastic pasjes, mokken bedrukken of flesjes water die je kunt uitdelen aan je collega’s of relaties. Eveneens leuk zijn anti stress artikelen. Vooral op een drukke beurs kan een momentje van rust of ontstressen heel fijn zijn… Kortom; een naambadge bedrukken van goede kwaliteit is een uitstekende keuze. Kies bijvoorbeeld voor de kunststof badgehouder, die bovendien erg goedkoop is. Mocht je meer een duurzame weg willen inslaan en het vizier gericht hebben op duurzame relatiegeschenken, dan zijn bedrukte badges in combinatie met jute tassen of eco paraplus bedrukken een goed idee. Deze producten laten bedrukken en vervolgens uitdelen op bijvoorbeeld een beurs? Goed idee! Wat daarbij absoluut niet mag ontbreken, zijn schrijfwaren. Pennen bedrukken doen we ook in eigen drukkerij en kunnen mede daardoor snel geleverd worden.

Bevestigingsmogelijkheden van bedrukte naambadges

Er zijn diverse mogelijkheden om naamplaatjes en naambadges te bevestigen waarvan het speldje de meest bekende optie is. Een speldje is goedkoop en is voor veel scenario’s geschikt. Een nadeel is echter dat het ook gaatjes achterlaat in kleding en daar is niet iedereen heel enthousiast over. Een andere optie is een naambadge met een schuifje. Je schuift de naambadge als het ware over het borstzakje van je blouse of colbert en het is prima bevestigd. Het grote voordeel; je hebt geen gaatjes in je kleding. De laatste optie die wij overigens ook van harte kunnen aanbevelen, zijn de naambadges voorzien van een oersterke magneet. Hiermee ben je niet afhankelijk van je kledingkeuze en je kleding blijft onbeschadigd. Een nadeel is dat het minder goedkoop is dan de andere twee opties. Maar wat kwaliteit betreft, een uitstekende optie.

Welke soorten en maten naambadges zijn er?

Er zijn verschillende materiaalopties voor onze naambadges. Voor de custom made maatwerk naamplaatjes maken wij gebruik van hoogwaardig kunststof, dat wij uitsnijden door middel van een lasergravering en vervolgens voorzien van een magneet op de achterzijde. De standaard opties zijn geproduceerd uit bijvoorbeeld aluminium, wat zich weer goed leent om te voorzien van een lasergravering van een logo. Ook zijn er standaard kunststof varianten beschikbaar, deze kunnen wij weer in verschillende PMS-kleuren drukken door middel van tampondruk. Kort samengevat: genoeg keuze dus.

Contact over naambadges laten bedrukken

Heb je je keuze kunnen maken en een geschikte naambadge op het oog? Ga je voor een full-colour variant of toch voor custom made naambadges? Een wat simpelere optie is de badgehouder. Geef jouw werknemers ook een naambadge color en straal daarmee eenheid uit. Heb je hulp nodig of wens je persoonlijk advies? Ons team staat voor je klaar; neem gerust contact op. Dat kan telefonisch via op +31 315 200 010, per mail op info@bedrukken.nl of gebruik (op werkdagen) de chat op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact