Nonwoven shopper verticaal
  • Nonwoven shopper verticaal, Nonwoven shopper verticaal glanzend zilver
  • Nonwoven shopper verticaal, Nonwoven shopper verticaal glanzend zilver

Product (tijdelijk) niet leverbaar

Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar. In onderstaande categorie vind je soortgelijke producten.

Meer in Draagtassen

Nonwoven shopper verticaal

Onze groothandel heeft een breed scala aan luxe shoppers in non woven materiaal met glanzend gelamineerde buitenzijde voor je op voorraad. Deze shopper geeft een luxe uitstraling en kan uitstekend dienen om de verkoop van jouw luxere producten fraai te verpakken. Je klant zal hier blij mee zijn en zij lopen geruime tijd rond met bedrukte tassen met jouw logo/bedrijfsnaam en tekst.

Een dagje shoppen? Neem een shopper mee zodat je jouw aankopen eenvoudig mee kunt nemen. Door met regelmaat gebruik te maken van deze shopper hoef je niet in elke winkel draagtassen aan te nemen en spaar je het milieu. Non woven tassen zijn ook nog eens vervaardigd uit materiaal dat niet schadelijk is voor het milieu dus je slaat twee vliegen in één klap. Laat de shoppers bedrukken (max. 1 kleur mogelijk) met een logo of merk aan 1 of 2 zijden en vergroot jouw naamsbekendheid onder het winkelend publiek.

Shoppers bedrukken met logo is uiteraard ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte shoppers of bestel ze direct eenvoudig. Wij garanderen de scherpste prijzen, prima kwaliteit bedrukkingen en een goede service.


  • Artikelnr.
  • :
  • MO-100426Voorheen 10-IT3826
Nu Jij Facebook Twitter Linked IN

Productrecensies

Er zijn nog geen recensies voor dit product beschikbaar. Plaats uw recensie