Notitieboekjes

Als groothandel in relatiegeschenken mag een breed aanbod verschillende soorten notitieboekjes natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat notitieboekjes bij enkele grote klanten van ons jaarlijks terugkomen omdat uit onderzoek is gebleken dat bedrukte notitieboekjes altijd goed ontvangen worden? Ook niet zo gek, want notebooks zijn functionele attributen die door iedereen gebruikt worden. Heb je een vraag over notitieboekjes bedrukken of hulp nodig tijdens het bestellen? Ons team staat klaar en helpt je graag op weg met persoonlijk advies. Zoek gerust contact met ons op [email protected] of telefonisch op 0315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. A5 gerecycled notitieboekje met pen
    Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,84 Bij 2500 stuks
  2. Bamboe notitieboekje
    Vanaf € 2,81 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,75 Bij 1000 stuks

2 resultaten

Relatiegeschenken bedrukken: notitieboekjes met pen als voorbeeld

Even een notitie maken van een gesprek dat gevoerd is? Gewoon even je notitieboek met pen bij de hand en de aantekening is zo gemaakt. Wanneer het schrijfboek voornamelijk voor aantekeningen gemaakt wordt, dan is gelinieerd papier wel zo handig. Dient er af en toe ook een tekening gemaakt te worden, dan hebben wij ook notebooks zonder lijntjes beschikbaar (met blanco pagina's). Ook voor technische tekenaars zijn er passende en goedkope notitieboekjes beschikbaar, waarbij gekozen is voor ruitjespapier. In ons assortiment vind je notitieboekjes in meerdere kleuren. Kijk eens of een van de beschikbare kleuren past binnen de huisstijl van jouw bedrijf of kies bijvoorbeeld voor een boekje met gekleurde rug. Vervolgens gaan wij aan de slag met het gratis digitale drukvoorstel, waarop je exact kunt zien hoe het logo of tekst geplaatst wordt.

Bedrukte notitieboekjes als relatiegeschenk

Notitieboekjes bedrukken kan in verschillende groottes, waarvan de meest bekende maat A4 is. Een A4 formaat is, zoals iedereen wel weet, vergelijkbaar met de blaadjes die uit de printer komen. Mocht je op zoek zijn naar luxe notitieboekjes, die bieden we natuurlijk ook aan. Deze hebben doorgaans een wat hardere kaft, denk aan een suède notitieboek met elastische sluiting in bijpassend kleur. De meest gangbare maat voor notebooks die ingezet worden als promotieartikel of relatiegeschenk is A5. Hieronder de verschillende maten even verder toegelicht:

A4 notitieboek

Voor de fanatieke gebruikers van notitieboeken is een A4 formaat een must-have. Veel ruimte voor aantekeningen op één pagina en meestal met gelinieerd papier, dat zorgt dat je de pagina's overzichtelijk in kunt delen. De meeste A4 notitieboeken zijn met een elastiek dicht te maken waardoor het boek zo goed mogelijk in vorm blijft. Bekijk ons meest populaire A4 notitieboek hier.

A5 notitieboekjes

Het officiële formaat voor A5 is 210x148 millimeter. Dit is tevens het meest bestelde formaat notitieboekjes in ons assortiment. Een A5 notitieboek is praktisch qua grootte en er is nog steeds meer dan voldoende ruimte voor de gemiddelde gebruiker. Een A5-formaat notebook wordt vaak weggegeven als relatiegeschenk op beurzen of tijdens een bedrijfsbezoek van een accountmanager. Dit notitieboekje stelt je dan overigens direct in de gelegenheid om alles wat besproken is, vast te leggen op schrift. De meeste A5 notitieboekjes zijn uitgevoerd met lijntjes.

A6 notitieboek

De naam zegt het al; een A6-formaat (148x105 millimeter) notebook past qua grootte in een gemiddelde broekzak/jaszak en is daardoor eenvoudig te transporteren. Vergis je echter niet in deze kleine notitieboekjes. Er kan nog steeds een grote hoeveelheid informatie in beschreven worden en het grote voordeel: je hebt het boekje altijd zo bij de hand. Een notitieboekje A6 is erg handzaam en compact.

Hoe worden notitieboekjes bedrukt?

Ook interessant om te weten is hoe notitieboekjes nu eigenlijk bedrukt worden. Op de eerste plaats drukken wij in onze eigen drukkerij. Wij nodigen jou dan ook van harte uit om een keer te komen kijken. De meeste notitieboeken drukken wij door middel van tampondruk en zijn geschikt om in één of meerdere opdrukkleuren te drukken. Het drukformaat van tampondruk is voor de meeste doeleinden perfect. Wij kunnen ons echter voorstellen dat er ook bedrijven zijn die de voorkeur geven aan een groot drukformaat. In dat geval zou zeefdruk uitkomst bieden en geeft tevens een prima resultaat. Maar ook voor het drukken van full colour notitieboekjes hebben wij een oplossing: via onze digitale printer kunnen wij de notebooks op de cover voorzien van een full colour-bedrukking.

ECO-notitieboekjes bedrukken met logo

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, is de voornaamste grondstof voor het produceren van papier hout. Het komt er dus op neer dat er bomen gekapt worden om papieren producten waaronder notitieboekjes te produceren. Wij als maatschappelijk verantwoorde groothandel maken daarom voor onze eigen eco notitieboekjes voornamelijk gebruik van notebooks voorzien van recycle papier waardoor het notitieboekje als relatiegeschenk tegelijkertijd een milieuvriendelijk karakter krijgt. Een gerecycled notitieboek is perfect te combineren met eco pennen, die eveneens van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een kurken notitieboek bedrukken met logo? Ook dat is mogelijk bij bedrukken.nl.

Hoe is onze service rondom notitieboekjes bedrukken?

Heb je op het laatste moment nog behoefte aan notitieboekjes als relatiegeschenk maar is het eigenlijk te kort dag om te bestellen? Wij kunnen onbedrukte notitieboekjes nog dezelfde dag versturen zodat je ze de volgende dag in huis hebt of je kunt ze komen afhalen dan heb je ze helemaal snel. Je profiteert dus van een erg snelle levering. Heb je liever bedrukte notitieboekjes met spoed nodig? Dan kunnen wij jou binnen 2 werkdagen uit de brand helpen. Wij raden wel aan om spoedgevallen even door te spreken met één van onze collega's. Wil je ook notitieboekjes laten bedrukken ? Je kunt gerust een offerte aanvragen, waarna je van ons een digitale drukproef ontvangt.