Filter
Categorie Oordopjes Filters
Prijs:
€0 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Oordopjes bedrukken

Oordopjes gebruiken we altijd en overal. Thuis, op de fiets, in de trein, in de sportschool, op het werk, op vakantie… Ze komen altijd goed van pas. Zo kunnen we op een ongestoorde manier naar muziek luisteren of beschermen de oordopjes ons tegen gehoorbeschadiging. Ook tijdens het sporten is het fijn om naar muziek te luisteren en ons optimaal te concentreren op het sporten. Speciaal voor sporters kunnen sport oordoppen, een draadloze sport oortelefoon of draadloze sport oordopjes aangeschaft worden. In ons assortiment oordopjes vind je verschillende soorten zoals draadloze oordopjes, inear oordopjes, bluetooth oordopjes, true wireless oordopjes, sport oortelefoon en oordopjes in doosje. Oordopjes komen overal, waardoor het een uitstekend idee is om ze te bedrukken met logo. Oordopjes kunnen zowel worden ingezet als relatiegeschenk en als give-away. Deze populaire relatiegeschenken die voornamelijk in smaak zullen vallen bij jongeren, zijn echte eyecatchers en kunnen uitgedeeld worden tijdens evenementen, festivals en open dagen. Heb jij vragen over de bedrukking van oordopjes, neem dan contact met ons op. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Welke type oordopjes zijn er?

Er zijn verschillende type oordopjes; oordopjes als gehoorbescherming, oordopjes voor geluidsdemping en oordopjes waarmee je ongestoord naar je favoriete muziek kan luisteren. In ons assortiment vind je al deze type oordopjes. Daarbij heb je de keuze uit draadloze oordoppen, ook wel wireless oordopjes genoemd, of inear oordopjes met draad. Oordopjes zijn duurzame relatiegeschenken en onmisbaar voor een muziekliefhebber. Bereik jongeren en muziekliefhebbers met deze bedrukte oordopjes. Deel oordopjes die je oren beschermen bijvoorbeeld uit op festivals. De inear oordopjes kun je bijvoorbeeld uitdelen om jongeren te binden aan jouw merk en je naamsbekendheid te vergroten.

De oordopjes Sound zijn goedkope relatiegeschenken en kunnen snel geleverd worden. De oordopjes zijn gemaakt van het materiaal kunststof. De transparante cassette kan bedrukt worden naar wens. Kies voor een bedrukking in max. 4 kleuren of ga voor een bedrukking in full colour en val op. De minimale afname is 250 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage oordopjes met logo kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Liever oordopjes met oplader of een draadloze oortelefoon bestellen? Ook deze vind je in het brede assortiment van Bedrukken.nl. Voor oordopjes gemaakt uit ABS plastic, siliconen of PVC kan je een kijkje nemen op onze website.

Kan ik oordopjes bedrukken met logo?

Oordopjes kunnen niet alleen bedrukt worden met jouw logo, maar ook met een (bedrijfs)naam of tekst. Oordopjes bedrukken we in onze eigen hypermoderne drukkerij met een mooie kleur opdruk. Hierdoor kunnen we erg snel en goedkoop leveren. Twijfel dus niet langer en laat oordopjes bedrukken. Voordat we de koptelefoons bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een ontwerp van de bedrukte oordopjes. Op het drukvoorbeeld zie je hoe de bedrukking eruit komt te zien. Na jouw akkoord zullen we de oordopjes bedrukken.

Contact

Heb je vragen over oordopjes bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook webcam covers, fidget spinners, tablet accessoires, opvouwbare paraplus, stylus pennen, auto accessoires en eco tassen bedrukken we.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact