Opvouwbare paraplu's

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Automatisch opvouwbare paraplu van pongee zijde(190T)
    Vanaf € 10,93 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 7,89 Bij 250 stuks

1 resultaat

Opvouwbare paraplu's bedrukken met logo

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte opvouwbare paraplu, ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Laat je opvouwbare paraplu's bedrukken als relatiegeschenken kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope opvouwbare paraplu's voldoende op voorraad. Alle opvouwbare paraplu's bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen wij direct controle uitoefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Opvouwbare paraplu's bedrukken als geschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte opvouwbare paraplu's als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de opvouwbare paraplu's met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de opvouwbare paraplu's worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel opvouwbare paraplu's nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers kunnen we opvouwbare paraplu's bedrukken binnen een zeer korte periode te leveren.


Opvouwbare paraplu's bedrukken ter promotie

Voorafgaand aan je bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij je opvouwbare paraplu's bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij opvouwbare paraplu's bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte opvouwbare paraplu's. Bestel nu snel opvouwbare paraplu's als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.