Filter
Categorie Outdoor activiteiten Filters
Prijs:
€0 €28

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Relatiegeschenken voor outdoor activiteiten bedrukken met logo

Organiseer leuke outdoor activiteiten en versterk de band met je relaties. Geef naderhand een passend relatiegeschenk zoals kompassen, verrekijkers of tenten bedrukt met logo als aandenken. Relatiegeschenken voor outdoor activiteiten bedrukken wij in eigen drukkerij. We kunnen goedkoop en snel leveren doordat tal van artikelen op voorraad zijn. Ook kun je bij ons mutsen bedrukken of mutsen borduren.

Vertoeven in de buitenlucht is gezond en doet een mens goed. De categorie 'outdoor' is heel breed. De een denkt bij het horen van dit begrip aan lekker in de tuin werken of zitten, de ander aan rondtrekken door een exotisch land en weer een ander denkt aan survival of bergbeklimmen. Wij van Bedrukken.nl bieden een breed assortiment aan relatiegeschenken met betrekking tot het begrip outdoor.

Voor de echte survivallers hebben we kompassen, karabijnhaken, flessenhouders of noodlampen. Alle outdoor relatiegeschenken bedrukken we met logo of bedrijfsnaam. Hiermee overleef je ieder avontuur en vergroot je jouw naamsbekendheid.


Relatiegeschenken voor outdoor activiteiten bedrukken ter promotie

Kies een cadeau dat je leuk en praktisch vindt. Laat outdoor relatiegeschenken bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of tekst en je hebt een leuk en origineel geschenk. Zo vang je twee vliegen in één klap. Je maakt de relatie blij, hetgeen jullie relatie alleen maar ten goede kan komen. Daarnaast vergroot je de naamsbekendheid op een eenvoudige manier.

Het is ook leuk om bedrukte geschenken uit te delen tijdens of na afloop van een bedrijfsuitje met een buitenactiviteit. Een outdoor activiteit vergroot de teamspirit en zorgt er bovendien voor dat de medewerkers de volgende dag weer lekker fris en energiek op kantoor verschijnen. Bovendien krijgen werknemers, net als ieder ander, graag cadeautjes en dit kan de motivatie alleen maar ten goede komen.

Zie je het wel zitten om je relaties of medewerkers te verblijden met een origineel outdoor relatiegeschenk dat goed van pas komt in de buitenlucht én de naamsbekendheid te vergroten? De variatie aan mogelijkheden die wij bieden, zorgt ervoor dat je relatiegeschenk aangepast kan worden aan de huisstijl, budget en andere wensen. Alle outdoor relatiegeschenken bedrukken we in onze eigen drukkerij zodat de kosten laag blijven, de levertijd snel is en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Voor vragen over relatiegeschenken voor outdoor activiteiten bedrukken kun je contact opnemen met onze klantenservice via 0315-200010 of het contactformulier op de website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen