Outdoor en vrije tijd

Zijn jouw relaties veel buiten te vinden of organiseer je een activiteit in de buitenlucht en ben je op zoek naar vrijetijdsartikelen? Dan vind je het perfecte relatiegeschenk hier. In ons uitgebreide assortiment vind je o.a. zomerse geschenken, reisartikelen, paraplu’s en fietsartikelen. Voor elke outdoor activiteit hebben wij passende artikelen. Houden je relaties van de zon en gaan ze graag picknicken of barbecueën? Verras ze dan met een luxe picknickmand of een barbecueset met schort. Jij zorgt ervoor dat je relaties van hun outdoor activiteit in hun vrije tijd genieten. Door outdoor- en vrijetijdsrelatiegeschenken te bedrukken vergroot je jouw naamsbekendheid. We kunnen de outdoor relatiegeschenken bedrukken met (bedrijfs)naam, logo of tekst. Heb je vragen over outdoor relatiegeschenken bedrukken? Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Slippers Bora Bora
    Vanaf € 2,69 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 1,79 Bij 500 stuks

1 resultaat

Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Relatiegeschenken inzetten buiten werktijd, de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Of het nu om vrijetijdsartikelen of outdoorartikelen gaat, ons aanbod is gevarieerd en heeft voor iedere situatie een gepast artikel. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zitten voor je klaar en kunnen je op weg helpen. Voorafgaand aan je bestelling krijg je bij ons altijd een gratis drukvoorstel. Hierdoor krijg je goed inzicht in hoe jouw logo wordt gedrukt op het artikel. Vrijetijdsartikelen bedrukken is een intensief proces, wij nemen dit graag voor je uit handen.

Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende opties:

  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken met bedrijfslogo
  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken met tekst
  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen laten graveren

Hoe bedrukken we outdoor- en vrijetijdsartikelen?

Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken wij in eigen drukkerij. Wij werken met veel verschillende druktechnieken waardoor wij in staat zijn om alle artikelen in de categorie outdoor en vrije tijd te bedrukken. Vrijetijdsartikelen bedrukken als promotiemateriaal of relatiegeschenk is een goede keuze. Voor zowel thuis als buitenhuis hebben wij voldoende aanbod. Bedrukt met een (bedrijfs)naam, logo of tekst uit meerdere kleuren creëer je een groot bereik. Bedrukte outdoor- en vrijetijdsartikelen zorgen voor meer naamsbekendheid en je krijgt er waardering van je klanten voor terug. Het zoeken naar een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk kan een behoorlijk karwei zijn. In de categorie outdoor en vrije tijd hebben wij een zeer breed en divers aanbod. Om je op weg te helpen hebben wij deze producten verdeeld in verschillende categorieën. Zo kun je gemakkelijk navigeren tussen alle producten.

Wat zijn populaire vrijetijdsartikelen?

In de categorie outdoor- en vrijetijdsartikelen zijn de bedrukte zonnebrillen een erg populaire keuze bij onze klanten. Ook waaiers met logo zijn erg geliefd. Deze vrijetijdsartikelen kun je vinden in de categorie zomer. Met deze promotieartikelen maak je - vooral tijdens de zomer - een verpletterende en onuitwisbare indruk. Kom je er zelf niet uit en heb je advies nodig over vrijetijdsartikelen bedrukken? Onze medewerkers zitten gedurende werkdagen voor je klaar om je te woord te staan. Zij kunnen je helpen bij het maken van een keuze, maar kunnen je ook adviseren op het gebied van druktechnieken. Sommige artikelen kunnen immers op meerdere manieren bedrukt worden. Elke druktechniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze medewerkers kunnen je hier uitgebreid over informeren.

Onze service

Bij Bedrukken.nl staan kwaliteit en precisie bovenaan. Daarnaast vinden wij een snelle levering belangrijk. Outdoor- en vrijetijdsartikelen van topkwaliteit bedrukken we met naam, logo of tekst. Al onze relatiegeschenken worden bedrukt in eigen drukkerij. Voordat wij relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken, sturen we altijd een gratis digitale drukproef toe. Heb je interesse in onze outdoor- en vrijetijdsartikelen? Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan. Bedrukte vrijetijdsartikelen doen het goed bij je relaties, klanten en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken rondom sport en spel. Spelletjes vallen bij iedereen in de smaak. Heb je hulp nodig tijdens je zoektocht naar het ultieme relatiegeschenk? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via + 31 315-200010. Het is ook mogelijk om ons per mail te bereiken via [email protected] of stuur een berichtje op onze live chat.