Filter
Categorie Outdoorsets Filters
Prijs:
€8 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Outdoorsets bedrukken

Sorteren op:

Outdoorsets bedrukken met logo

Voor outdoorsets zijn er diverse opdrukmogelijkheden, afhankelijk van het product. De meeste outdoorsets zitten verpakt in een tasje of pouch die wij kunnen bedrukken door middel van transferdruk. Outdoorsets bedrukken we op tal van manieren. Outdoorsets bevatten vaak ook een multitool of ander gereedschap die gegraveerd kan worden door middel van lasergravering. Bevat het product kunststof delen, dan is een tampondruk ook een prima optie.

Heb je avontuurlijke zakenrelaties die wel houden van een tripje in de frisse buitenlucht? Vinden je zakelijke contacten het leuk om te gaan sporten of trekken in de wilde natuur? Dan kunnen ze vast en zeker een outdoorset gebruiken. Want hoe graag wij ook primitief willen doen, er zijn nu eenmaal benodigdheden die onmisbaar voor ons zijn. Een zaklamp bijvoorbeeld. Of zakmessen en pleisters voor als we ons snijden.

Outdoorsets bedrukken ter promotie

Laat outdoorsets bedrukken met logo ter promotie van jouw bedrijf. Dat is niet alleen een leuk, origineel relatiegeschenk; het kan ook als promotiedoeleinden dienen. Op die wijze worden je zakenrelaties zelfs in de natuur herinnerd aan het bedrijf. En dat is natuurlijk een gunstige manier om je bedrijf te promoten.

Je outdoorset kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Geef je het liefst een simpel zakmes cadeau? Dat kan. Maar wil je je zakelijke contacten liever verrassen met compleet outdoorsets inclusief eerste hulp set, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kijk maar eens rond in het assortiment van bedrukken.nl. De ideale outdoorset zit er vast en zeker tussen. De outdoorsets bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Waardoor wij snel en goedkoop kunnen leveren. Twijfel daarom niet langer en maak keuze uit een outdoorset dat het beste bij jou past.

Weet je welke outdoorset het relatiegeschenk wordt? Dan kun je bij bedrukken.nl rekenen op een goede service en snelle afhandeling van de bestelling. Voor je het weet, trekken je zakenrelaties de wildernis in met een outdoorset waar jouw logo op prijkt! Heb je nog vragen over outdoorsets bedrukken? Neem dan contact op met onze servicedesk. Zij kunnen je alles vertellen over de inhoud van de sets en de druktechnieken.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen