Over ons

Eigenlijk verraadt onze bedrijfsnaam al een beetje wat wij doen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je meer over ons wilt weten. Is Bedrukken.nl een typisch internetbedrijf waarbij alle orders worden doorgeschoven naar externe partijen? En hebben jullie wel echt verstand van het bedrukken van artikelen? Nou, bij ons ben je van harte welkom om een keer te komen kijken.

Samen lopen wij dan door onze drukkerij heen. Snel zal duidelijk worden waarom wij écht veel verstand van drukken hebben, want wij doen het namelijk allemaal zelf. Echte vakmensen met passie voor relatiegeschenken streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. De prijzen? Wij durven te zeggen dat wij de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn. Met eigen voorraden, een efficiënte werkwijze en korte lijntjes zijn wij graag jouw partner. Ook denken wij graag met jou mee. Wij informeren jou over de nieuwste trends en geven vrijblijvend advies op maat.

Geschiedenis

Leer ons echt goed kennen door ook onze geschiedenis te begrijpen. Bedrukken.nl is een dochteronderneming van een internationaal opererende groothandel op het gebied van relatiegeschenken. Al ruim 35 jaar is het moederbedrijf van Bedrukken.nl actief op de promotionele markt en met circa 40 collega’s sturen wij dagelijks met veel plezier onze orders de deur uit.

Ons moederbedrijf is vooral offline actief, vandaar de logische keuze om ook online aan de weg te timmeren. Door de jaren heen is Bedrukken.nl van een bescheiden speler uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken binnen Nederland. Waar wij nou eigenlijk voor staan? Wij willen mooie en doeltreffende relatiegeschenken met logo’s maken tegen zeer betaalbare prijzen. Onze kracht zit ‘m in het feit dat wij beschikken over alle belangrijke facetten onder één dak. Of je nou een geborduurde cap nodig hebt of een mok met logo; wij drukken het voor je in eigen huis. Korte lijntjes en vlotte communicatie op maat dus :)

Sterke punten en zwakke punten

Vooral onze eigen drukkerij, voorraden en expertise is wat wij dan moeten noemen. Hieruit vloeien mooie producten voort met strakke bedrukkingen. Een zwak punt van ons is dat wij nog onvoldoende thuis zijn in de zogenaamde offset-wereld. Een van onze doelstellingen is om over vijf jaar ook op dit vlak Nederland te veroveren. Ook voor briefpapier, vlaggen en andere zaken helpen wij jou dan graag verder. Maar voor nu blijven wij graag dé specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen.

Passie voor relatiegeschenken

Wij zijn van mening dat wij actief zijn in één van de leukst denkbare branches. Wij mogen namelijk dingen maken waar mensen blij van worden en daar worden wij ook enthousiast van. Het enthousiasme begint al wanneer wij jouw aanvraag binnen zien komen. Wij kijken al snel naar het type product, maar ook naar jouw bedrijf. Want onze passie gaat verder dan alleen sales, wij willen indien nodig ook adviseren en meedenken. Ook op het gebied van een opdruk op jouw relatiegeschenken zetten wij ons beste beentje voor. Of het nou gaat om positionering van jouw logo, het kleurgebruik of iets anders: wij denken graag mee.

Werken bij Bedrukken.nl

Word jij ook enthousiast van relatiegeschenken en denk jij graag mee om tot mooie producten te komen? Dan hebben wij misschien wel jouw droombaan. Met regelmaat zijn wij op zoek naar mensen om ons verkoopteam te versterken. Liever zelf actief in de drukkerij? Ook hier zijn nieuwe collega’s altijd welkom. Onze bedrijfscultuur is informeel en met regelmaat proberen wij iets leuks te ondernemen. Wil je lekker buiten zitten met collega’s of speel je liever een potje FIFA op de Playstation? Er zijn voldoende mogelijkheden.

Wij helpen je graag en staan voor je klaar; zowel telefonisch (0315 - 200 010), per mail ([email protected]) of via de chat.

✓Kleine aantallen mogelijk ✓Snelle levering: vanaf 2 werkdagen ✓Eigen drukkerij met veel voorraad