Paraplu's

Paraplu's bedrukken voor het vergroten van jouw naamsbekendheid? Bestel hier paraplu's met logo. Op een regenachtige dag kan het je beste vriend zijn, dan hebben wij het natuurlijk over de paraplu, je beschermer tegen weer en wind. Iedereen maakt wel eens een moment mee waarbij je de auto uit moet en de regen met bakken uit de hemel valt. Dan weet je één ding heel zeker, je haren zitten niet meer in model en met een beetje pech is je kleding ook drijfnat. Precies daarom is de paraplu met logo opdruk de beste vriend die jij jouw relaties kunt geven. Een bedrukte paraplu komt met regelmaat voor de dag en zorgt er ook nog voor dat ook de buitenwereld je logo onder ogen krijgt. Ook wanneer je een event hebt en paraplu’s wilt laten bedrukken op korte termijn, kunnen wij jou verder helpen.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Automatische paraplu Dance
    Vanaf € 4,57 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,52 Bij 500 stuks
  2. Kinderen paraplu
    Vanaf € 4,22 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,85 Bij 500 stuks

2 resultaten

Bedrukte paraplu’s – hoe zet je ze in?

Nederland staat bekend als een regenland en wordt niet voor niets liefkozend het ‘koude kikkerlandje’ genoemd. Met buienradar kunnen wij tegenwoordig goed inschatten wanneer de regen uit de lucht komt vallen, toch kunnen wij hier qua planning niet altijd even goed rekening mee houden en wordt je toch overvallen door een bui. Precies voor zulke momenten heb je een betrouwbare groothandel nodig die tevens beschikt over een drukkerij waardoor je ook snel bedrukte paraplu’s kunt bestellen. Wij maken met regelmaat voor spoedgevallen paraplu’s met logo maar het komt ook vaak voor dat men een bedrukte paraplu in wil zetten als relatiegeschenk bij een evenement of gewoonweg als cadeau voor een langdurige relatie. Niet alleen voor slecht weer zijn wij voorbereid. Wij beschikken ook over een groot aanbod aan zomerse relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld slippers bedrukken.

Eigenschappen van paraplu’s met logo – welke kies jij?

Behalve dat een paraplu van goede kwaliteit moet zijn en de opdruk er fraai uit hoort te zien, zijn er nog meer aspecten waar je rekening mee dient te houden alvorens je overgaat tot de aanschaf. Zijn de bedrukte paraplu’s voor een doelgroep die veel reist of voor dames, dan zijn opvouwbare paraplu’s praktisch. Je kunt ze namelijk compact en eenvoudig transporteren in een rugtas of handtas. Wil je een paraplu waar je met meerdere mensen onder kunt lopen en die tevens goedkoop is, dan zijn grote golfparaplu’s weer een slimme keuze. Heb je een uitje langs de kust of zelfs op zee, dan hebben wij speciale stormparaplu’s die extra sterk zijn. Denk aan een fiberglas frame en een extra sterke steel. Het doek is ook in verschillende kwaliteiten leverbaar waarbij nylon de meest gebruikte optie is. Wist je trouwens dat wij ook een paraplu op voorraad hebben waarvan het doek bestaat uit 100% recycle petflessen? Slim wanneer je een groene uitstraling nastreeft en het milieu hoog in het vaandel hebt staan.

Parapu’s bedrukken – de druktechnieken

Paraplu’s bedrukken wij vrijwel altijd in zeefdruk. Is het logo door omstandigheden niet rechtstreeks in zeefdruk op de paraplu’s te drukken, dan maken wij gebruik van een zogenaamde speciale transfer die wij door warmte overbrengen op het doek van de paraplu. Ook voor full-colour bedrukkingen maken wij gebruik van een speciale full-colour transfer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan informeren wij jou uiteraard graag. Ook strandballen, kantoorartikelen, bodywarmers en kaarsen bedrukken we naar wens.