Pennen bedrukken

Pennen zijn wereldwijd het meest gevraagde promotieartikel, en daar zijn goede redenen voor. Pennen bedrukken is niet alleen betaalbaar, maar ook uiterst functioneel en veelzijdig inzetbaar. Wij beschikken over een ruime eigen voorraad pennen en kunnen deze snel leveren.

Artikelen 61-72 van 97

Pennen milieuvriendelijk gedrukt

Het bedrukken van pennen voeren we op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier uit, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Wij leggen graag uit op welke manieren we dit proberen te bereiken. Allereerst maken we gebruik van drukinkten op waterbasis. Hierdoor wordt het gebruik van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt. Wij werken met energiezuinige drukmachines die minder elektriciteit verbruiken. Hierdoor is het mogelijk om de ecologische voetafdruk van het drukproces te verminderen. Ons dak ligt vol met ruim 500 zonnepanelen waardoor wij 100% energieneutraal pennen kunnen bedrukken. De CO2-uitstoot wordt verminderd en de impact op het milieu geminimaliseerd. Als laatste hebben we onze productieprocessen zo veel mogelijk geautomatiseerd waardoor wij afval verminderen. Ook proberen we de verpakkingsmaterialen van pennen zo veel mogelijk te hergebruiken.

De druktechnieken voor pennen

De meeste pennen bedrukken wij op Nederlandse bodem in onze eigen energieneutrale drukkerij. De druktechnieken welke wij uitvoeren zijn tampondruk, digitale print en lasergraveren. (Rond)zeefdruk is een druktechniek wat wij uitbesteden. Hieronder bespreken we de meest voorkomende drukmethoden voor pennen.

  • Tampondruk raden we met name aan voor kunststof pennen en in mindere mate voor metalen pennen in verband met de krasgevoeligheid. Wil je meer weten? Bekijk dan de video of neem contact op met onze collega’s. Je bent ook van harte welkom om te komen kijken hoe wij jouw pennen bedrukken in onze eigen drukkerij.
  • Zeefdruk is ideaal voor het bedrukken van pennen met een groter drukoppervlak of voor het aanbrengen van meerdere kleuren. (Rond)zeefdruk is wat bewerkelijker om machines voor in te stellen waardoor de druktechniek bij kleinere aantallen minder geschikt is vanuit kostenoogpunt.
  • Lasergraveren wordt gebruikt voor het graveren van pennen van metaal of andere harde materialen. Ben je op zoek naar een luxe uitstraling dan is een lasergravering het overwegen waard.
  • Digitale print is geschikt voor het bedrukken van pennen met complexe ontwerpen of afbeeldingen in meerdere kleuren. Op verzoek is het ook mogelijk om een extra laag tijdens het drukken aan te brengen waardoor er meer hoogte ontstaat in de bedrukking. Digitale print is met name geschikt voor het bedrukken van kunststof pennen.

Het drukproces

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik zien in welke kleur de pen schrijft?

Alle pennen schrijven in principe in het blauw, tenzij het anders is aangegeven. Soms zijn er modellen die beschikbaar zijn in andere schrijfkleuren. Als je hier een bepaalde wens in hebt, kun je contact opnemen met onze verkopers.

Wat is de beste druktechniek voor een pen?

De beste druktechniek voor een pen is afhankelijk van het materiaal van de pen en hoe de bedrukking of het logo eruitziet. De meestvoorkomende druktechnieken voor pennen zijn: tampondruk, een lasergravure en een full colour-print.

Kan een logo ook op de clip gedrukt worden?

In de meeste gevallen kan het logo ook op de clip bedrukt worden. Soms is de clip er niet helemaal geschikt voor. Vraag gerust een offerte op maat op bij onze verkopers.

Combineer bedrukte pennen met notitieboekjes

Bedrukte pennen zijn een populair relatiegeschenk dat zowel praktisch als effectief is. Combineer ze met andere relatiegeschenken om een goede indruk achter te laten bij je klanten of medewerkers. Zo zijn notitieboekjes en pennen het perfecte duo tijdens vergaderingen en brainstormsessies. Ook kunnen pennen toegevoegd worden aan een mooie cadeauset. Vul promotietassen met pennen, notitieboekjes en gadgets. Dit geeft niet alleen een gevoel van waardering, maar ook praktisch gebruik in het dagelijks leven.

 

Laden...

Laden...