Filter
Categorie Petten Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Petten bedrukken

Sorteren op:

Petten bedrukken met logo

Petten bedrukken is een uitstekende manier om snel en effectief je naamsbekendheid te vergroten. Wanneer iemand een pet met logo draagt in het winkelcentrum, dan zal deze gezien worden door omstanders. Een pet draag je immers op je hoofd, een perfecte hoogte om gezien te worden. Petten bedrukken is dus een goede manier om de aandacht voor een product of dienst te verhogen. Daarnaast is een pet leuk om te krijgen. Een pet is modieus maar beschermt ook tegen de zon. En wat te denken van een bad hair day. Met een pet kun je altijd de straat op. Een bedrukte pet heeft dus zowel voordelen voor de gever als voor de ontvanger. Petten bedrukken met logo, het perfecte relatiegeschenk.

Petten bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over geavanceerde apparatuur waardoor jouw pet tot in perfectie gepersonaliseerd kan worden. Laat je jouw opdruk liever borduren, dan kan dit ook. Onze borduurspecialisten zitten klaar om van jouw pet een waar kunstwerk te maken. Doordat wij alle technieken in eigen huis hebben, kunnen wij efficiënt en snel werken. Hierdoor houden wij de prijzen laag en kunnen we snel leveren.

Petten bedrukken als relatiegeschenk

Petten bedrukken met tekst of logo. Wij borduren en bedrukken petten geheel naar eigen smaak. Vaak uit eigen voorraad leverbaar. Goedkope petten van topkwaliteit.

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment petten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen over petten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op: 0315 - 200010

Ben je op zoek naar een ander hoofddeksel? Bekijk dan ook onze bandana's, zonnehoeden en zonnekleppen. Allen te bedrukken met jouw tekst of logo.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact