Filter
Categorie Picknick en BBQ Filters
Prijs:
€0 €81

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Barbecue en picknick relatiegeschenken bedrukken

Sorteren op:

Barbecue en picknick relatiegeschenken bedrukken met logo

Wanneer je aan een barbecue en picknick denkt dan denk je automatisch aan lekker eten en een gezellige tijd met familie en vrienden en daarom zijn relatiegeschenken in de sfeer van zulke leuke gebeurtenissen over het algemeen een schot in de roos. Of je nou op zoek bent naar een barbecue aansteker of een fleecekleed om op te picknicken, bij ons slaag je altijd. Ook zijn wij in staat om een fraaie bedrukking op de bestelde relatiegeschenken te plaatsen. Laat Barbecue en picknick relatiegeschenken bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergroot je naamsbekendheid.

Is jouw doelgroep een echt outdoortype. Verras je klanten en relaties dan eens met een picknickset met logo. Barbecue en picknick relatiegeschenken bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen, doordat we constante controles uitvoeren.

Verras je relaties, klanten of collega's met deze leuke outdoor artikelen.

Kies je ervoor om barbecue en picknick relatiegeschenken te bestellen bij bedrukken.nl, dan ontvang je altijd vooraf een gratis drukvoorstel. Het drukvoorstel is een schets waarop je kunt zien hoe jouw logo staat op de geschenken. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Nadat we akkoord hebben ontvangen gaan de relatiegeschenken naar de drukkerij. Heb je nog vragen over barbecue en picknick relatiegeschenken bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.

Bescherm jezelf tijdens het BBQ-en of picknicken tegen de warmte en zon. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor bedrukte zonnebrillen of bedrukte waaiers. Sta jij liever binnen je eten te bereiden en ben je niet zo van de warmte? Ga in de keuken aan de slag. Zorg er wel voor dat je er goed bijloopt en laat keukenschorten bedrukken. Een lekkernij tijdens het koken? Of een kleinigheidje voor je lieve familie? Chocoladerepen bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen