Placemats

Een placemat dient als bescherming voor je eettafel, waardoor het beschermd wordt tegen vlekken en morsen. Het is een functioneel item dat niet alleen praktisch is, maar ook een decoratieve touch toevoegt aan je tafelsetting. Placemats zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en stijlen, en vinden hun toepassing zowel thuis als in de horeca. Door hun prominente plek op de tafel vallen ze direct op bij gasten en relaties.

Na gebruik zijn placemats eenvoudig schoon te maken en op te bergen, waardoor ze praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Bij ons kun je placemats laten bedrukken in de gewenste oplage. Als je vragen hebt over placemats of hulp nodig hebt bij het bestellen, staan we graag voor je klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe worden placemats bedrukt met logo?

Onze placemats worden bedrukt middels een transferdruk. Op deze manier kunnen wij placemats met een mooi eindresultaat leveren en in jouw huisstijl drukwerk garanderen. Een diner extra aankleden en tegelijkertijd reclame maken namens je bedrijf of instelling? Leg bedrukte placemats voorzien van logo neer en maak van je etentje een onvergetelijke gebeurtenis. Er worden regelmatig placemats als horeca-drukwerk ingezet. Placemats bedrukken we in onze eigen hypermoderne drukkerij. Via onze website kun je een offerte op maat aanvragen of bestel placemats direct online.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een opvallende reclamedrager. Denk bijvoorbeeld aan een placemat met fot, een foto op canvas, blueback posters, reclame pennen, ronde stickers, een foto op karton of papieren placemats. Ter promotie en ondersteuning van de marketingacties zijn bedrukte placemats goed geschikt. In plaats van posters drukken of flyers drukken kun je ook kiezen voor placemats in kleine oplages. Door placemats met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope placemats voldoende op voorraad. Alle placemats bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Placemats naar wens laten bedrukken

Bij ons kun je placemats naar wens laten bedrukken, zoals de placemat Jakarta die vervaardigd is uit bamboe en qua formaat vergelijkbaar is met A3 liggend. Deze placemats kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam, en het is ook mogelijk om een kleine oplage te bestellen. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen via onze website.

Wij garanderen een snelle levering wanneer je placemats bij ons laat bedrukken. Wil je placemats in A3 formaat bedrukken met logo's en foto's, of overweeg je zelfs dubbelzijdige full colour bedrukking? Voor meer informatie over de mogelijkheden van bedrukking adviseren we je om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs. Zij staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Kan ik placemats inzetten als promotieartikel?

Placemats zijn uitstekende promotieartikelen. Het geven en ontvangen van bedrukte placemats wordt vaak gezien als een vriendelijk gebaar dat zeer gewaardeerd wordt. Bovendien zullen de ontvangers telkens weer met je reclame geconfronteerd worden wanneer ze de placemats gebruiken, waardoor ze een effectieve manier zijn om je merk of boodschap onder de aandacht te brengen.

Placemats met logo zijn daarom ideaal als promotieartikel. Of het nu gaat om bedrijven, scholen of gemeenten die snel relatiegeschenken nodig hebben, wij staan graag voor je klaar. Voorafgaand aan je bestelling sturen wij een drukvoorstel, zodat je een goed beeld krijgt van hoe wij de placemats bedrukken met jouw logo of reclametekst. Je kunt je eigen ontwerp uploaden en ons je logo toesturen. Het is belangrijk om de drukproef zorgvuldig te controleren voordat je akkoord gaat. Na jouw goedkeuring zullen we de placemats bedrukken en leveren.

Contact

Heb je vragen over placemats drukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Onze algemene voorwaarden vind je op onze website.