Polo's

Een polo is ooit ontstaan als een tennisshirt. Het poloshirt kenmerkt zich door de kraag, korte mouw en de knoopsluiting. Polo’s zijn klassieke en stijlvolle kledingstukken die veelal in de zomer worden gedragen. Polo’s zijn geschikt voor zowel dames, heren als kinderen. In ons brede assortiment vind je polo’s met een comfort fit, medium fit of een slim fit. Doordat wij polo’s aanbieden in verschillende fits, zit er altijd wel één voor jou of je relatie bij. Ook polo’s met lange mouw kunnen besteld worden. Polo’s kunnen gedragen worden in de vrije tijd en tijdens het werk. Vergroot de kracht van je bedrijf en laat polo's bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Kleed je medewerkers aan met herkenbare polo's op bijvoorbeeld beurzen, evenementen of open dagen. Of gewoon tijdens hun dagelijkse werkzaamheden voor directe herkenbaarheid bij klanten. Bekijk ons ruime assortiment. Onze polo's zijn in een tal van modellen, maten en kleuren verkrijgbaar. Wil je meer weten over polo’s bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

5 resultaten

 1. Basic Mix Polo dames
  Vanaf € 16,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,48 Bij 250 stuks
 2. Basic Mix Polo heren
  Vanaf € 18,70 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,27 Bij 250 stuks
 3. L&S Polo Fit Mix SS
  Vanaf € 18,56 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,17 Bij 250 stuks
 4. SOL'S Prime Women polo
  Vanaf € 14,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,40 Bij 250 stuks
 5. SOL'S Prime Men polo
  Vanaf € 14,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,40 Bij 250 stuks

5 resultaten

Polo’s bedrukken met logo

Polo's bedrukken om de kracht van je business te vergroten. Met bedrukte bedrijfspolo's verhoog je niet alleen de herkenbaarheid van je bedrijf maar ook de naamsbekendheid. Polo's bedrukt met logo springen in het oog en creëren eenheid binnen je business. Het zorgt voor saamhorigheid en gelijkheid. In onze eigen moderne drukkerij kunnen wij polo's tot in de fraaiste details personaliseren. Zo leveren wij polo's met logo, maar ook met bedrijfsnaam of slogan. Een polo bedrukken we op de voorkant, achterkant of op de mouw. Laat goedkoop polos bedrukken en wij zorgen voor een snelle levering.

De polo Charma is één van onze meest populaire heren polos. De polo is geproduceerd uit hoge kwaliteit katoen. We kunnen de polo borduren of bedrukken. De minimale afname is 5 stuks. Liever een kleine oplage van deze poloshirt laten bedrukken? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Een bedrukte polo is een origineel relatiegeschenk. Ook vind je in ons assortiment kleding dames polos.

Kan ik bedrukte polo’s inzetten als reclamemiddel voor mijn bedrijf?

Dat kan zeker en het is een goede keuze. Polo’s kunnen ingezet worden voor medewerkers, vrienden, familieleden of voor je sportvereniging. Maar zeker ook voor je bedrijf. Een bedrukte polo met de bedrijfsnaam of logo valt op. Vaste klanten, potentiële klanten en zakenrelaties zullen de bedrukte polo’s zien en zullen jouw bedrijfsnaam niet snel vergeten. Ook voorbijgangers zullen de polo’s met bedrukking zien.

Gratis digitale proefdruk

Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van polo’s? Via onze website kan je eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Voordat we de polo’s bedrukken, stellen we een gratis digitale proefdruk op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. De drukproef wordt opgemaakt door één van onze grafische vormgevers. De drukproef sturen we naar je toe en we vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de polo’s bedrukken.

Polo’s laten bedrukken of borduren?

Wij bedrukken en borduren polo’s. Liever een geborduurde polo? In onze professionele borduurstudio werken specialisten met jarenlange ervaring. Geheel naar jouw wens zullen ze de polo's borduren. Vraag gerust eens een gratis drukvoorstel aan. Dan krijg je direct een goed beeld hoe de bedrukte polos eruit komen te zien.

Contact

Wil je meer advies over polo’s en kleding bedrukken? Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar in[email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook dames T-shirts, softshell jassen en sportkleding bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.