Populaire tassen met korting én supersnel geleverd

Populaire tassen met korting én supersnel geleverd

Tassen, we nemen ze overal mee naar toe. Naar het werk, de sportschool of tijdens het doen van de boodschappen. Tassen zien we dagelijks én overal. Polyester, non-woven, katoen of papier. In ons assortiment vind je populaire tassen geproduceerd uit verschillende materialen. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende type tassen en bijbehorende maten. Denk bijvoorbeeld aan een katoenen draagtas, een non-woven rugzak of een papieren tas.

Bedrukte tassen: opvallende give-away

Tassen zijn populaire artikelen die veel verkocht worden. Ook bij ons zijn tassen één van de bestverkochte relatiegeschenken. Wij bieden de mogelijkheid om tassen te laten bedrukken. Tassen bedrukken we met logo, naam of tekst. Bedrukte tassen kunnen worden ingezet als relatiegeschenk. Een tas met opdruk is een echte eyecatcher. Hij zal niet alleen door je relaties, maar ook door vrienden of familieleden van je relaties worden opgemerkt. Sta je binnenkort op een beurs of ander evenement en wil je je naamsbekendheid op een snelle manier vergroten? Dan zijn bedrukte rugtassen zeer geschikt als opvallende give-away. Door de inzet van bedrukte relatiegeschenken kunnen bezoekers omgezet worden in potentiële klanten. De naam van je bedrijf of organisatie wordt zo niet snel vergeten.

Direct uit voorraad leverbaar

Onze populaire tassen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen we hierdoor snel leveren. Zo hoef je niet lang te wachten op de bestelde tassen. Voordat wij de tassen bedrukken, ontwerpen we eerst een gratis digitale drukproef. Zo kan je op voorhand zien hoe de tas met bedrukking eruit komt te zien. Op de drukproef kan je de grootte en de positie van de bedrukking zien. Wij vragen je om de drukproef te controleren, zodat we na akkoord kunnen starten met het drukproces.

Alleen deze week: 15% korting op populaire tassen

Deze week profiteer je van een mooie korting wanneer je tassen uit onze categorie 'populaire tassen' bestelt. Wij bieden je een kortingscode van 15% aan. Voeg de code Tassenkorting15 toe aan je winkelmandje en ontvang 15% korting op je bestelling.

Sorteren op: