Filter
Categorie Portemonnees Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Portemonnees bedrukken

Sorteren op:

Portemonnees bedrukken met logo

Spaarpasjes, creditcards, bankpassen, briefgeld, muntgeld, allemaal belangrijke dingen die je bij de hand wilt hebben en allemaal samen verpakt in jouw portemonnee. Een portemonnee is voor iedereen erg belangrijk omdat je zonder de inhoud heel wat minder kunt ondernemen dan met. Als groothandel hebben wij daarom diverse portemonnees die ingezet kunnen worden als luxe relatiegeschenk, maar ook om weg te geven als promotieartikel met een logo bedrukking. Portemonnees bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel schakelen en leveren. Tevens kunnen we constante kwaliteitscontroles uitvoeren, wij streven altijd naar het beste resultaat.


Portemonnees bedrukken in eigen drukkerij

Portemonnees bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse portemonnees die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten. Bekijk ook eens onze tassen, pennen en mokken.

Een bedrukte portemonnee wordt in eigen drukkerij gedrukt en snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan je bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel. Hierop staat een schets van de door jou bestelde portemonnee. Het bestellen van bedrukte portemonnees kan in 4 stappen:

  1. Kies je favoriete portemonnee
  2. Kies de bedrukking
  3. Upload je logo
  4. Portemonnee bestellen

Heb je nog vragen over portemonnees bedrukken? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je verder met het maken van de juiste keuze portemonnee en vertellen je alles over de beste druktechniek.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact