Filter
Categorie Potloden Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Potloden bedrukken

Iedereen heeft ze wel eens gebruikt, als leerling op de basisschool of tijdens je werk om een product uit te beelden of technische tekening te maken, de potloden zijn met recht echte klassiekers. Daarom zijn bedrukte potloden met logo zijn een prima middel om in te zetten als je de naamsbekendheid van je organisatie wil vergroten en vooral leuke weggevertjes voor bedrijven in de bouwsector of woonwinkels. Een potlood gaat lang mee en verandert op de werkvloer regelmatig van eigenaar, waardoor jouw logo vaak gezien wordt. Heb je iets getekend wat niet helemaal naar wens is? Dan heb je een gum de verkeerd gezette strepen weer ongedaan te maken. Het bedrukken van potloden doen wij in eigen, moderne drukkerij. Daardoor zijn we in staat om snel te schakelen en goede kwaliteit van de bedrukkingen te leveren. Ook eens kennismaken met onze service of heb je advies nodig? Bel ons op 0315-200010 en we staan we helpen je graag.

Sorteren op:

Potloden in soorten en maten

Bij bedrukken.nl hebben we verschillende soorten potloden in ons assortiment. Van de normale, goedkopere potloodjes tot de langere timmermanspotloden en complete kleurpotloodsetjes voor kinderen. Ook hebben we diverse soorten met een gum aan het einde van het potlood; een fout is op die manier zo weer weggehaald. Een aantal potloden zijn daarnaast voorzien van een liniaal, maar er is genoeg ruimte over voor eigen personalisatie. Ook voor kinderen hebben we voldoende keuze, denk aan vrolijk heksenpotloden of buigzame en kleurrijke versies.

Eigen voorraad en snelle levering

Een groot deel van onze potloden hebben we zelf op voorraad. Het grote voordeel daarvan is dat we ze goedkoop kunnen aanbieden en snel kunnen leveren. De verpakkingen, met daarin bijvoorbeeld een kleurpotlodenset, worden middels tampondruk voorzien van een opdruk. De potloden zelf kunnen we eveneens drukken met deze druktechniek, individuele gravering per potlood is in overleg ook mogelijk. Bestaat jouw logo uit meerdere kleuren? Dat is geen probleem; met onze druktechnieken zijn we in staat om die mooi en scherp op het potlood te drukken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact