Promotieartikelen

Premiums zijn de weggevertjes onder de promotieartikelen. Denk aan de altijd populaire anti-stress ballen of sleutelhangers. Laat premiums bedrukken en trek de aandacht op een betaalbare manier. Bedrukte premiums worden weggegeven op o.a. evenementen, beurzen en open dagen. Onze premiums zijn snel en goedkoop uit voorraad leverbaar. Wil je premiums bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Pluche nijlpaard
    Vanaf € 4,59 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,54 Bij 500 stuks
  2. Knuffelbeest Bolleke beer
    Vanaf € 5,99 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 4,62 Bij 500 stuks

2 resultaten

Premiums bedrukken met logo

Premiums bedrukken ten behoeve van je naamsbekendheid. De eigenschappen van een goede premium zijn dat ze goedkoop, functioneel en eenvoudig uit te delen zijn. Aanstekers zijn hiervan een zeer populair voorbeeld. Maar ook snoepgoed en sleutelhangers zijn uitstekende premiums die eenmaal bedrukt perfect ingezet kunnen worden tijdens promotiecampagnes. Premiums bedrukken gebeurt vaak voor evenementen, open dagen, beurzen en festivals. De geschiktheid van een artikel verschilt per situatie. Laat je hierover vrijblijvend informeren door één van onze specialisten. Premiums bedrukken wij goedkoop en snel in onze eigen drukkerij. Hierdoor is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Premiums bedrukken als promotieartikel

Premiums en give-aways zijn niet zozeer relatiegeschenken. Het zijn meer promotieartikelen, uitstekend voor het maken van reclame. Deze artikelen worden dan ook veelal ingezet op evenementen, beurzen en tijdens congressen. Ook bij een feestelijke opening of een bijeenkomst worden bedrukte premiums vaak ingezet ten behoeve van de naamsbekendheid. Ook worden deze artikelen veel gebruikt om te gebruiken voor goodiebags. Wil je meer informatie omtrent premiums bedrukken, neem dan vrijblijvend contact met onze specialisten op. De keuze voor een geschikte premium is grotendeels afhankelijk van de activiteit waarbij je ze gaat inzetten. Onze medewerkers kunnen je exact informeren over de juiste geschenken voor jouw situatie. Voorafgaand aan je bestelling kun je bij ons altijd een gratis drukvoorstel en sample opvragen. Zo krijg je een goed beeld van premiums bedrukken.