Filter
Categorie Reisstekkers Filters
Prijs:
€3 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Reisstekkers bedrukken

Sorteren op:

Reisstekkers bedrukken met logo

Wat is het frustrerend als je elektronica zoals een föhn, laptop of mobiele telefoon op vakantie meegenomen hebt. Maar je bent niet in staat om de stekker in het stopcontact te steken omdat je niet beschikt over een reisstekker. Een passend relatiegeschenk namens reisbureaus en reisorganisaties is daarom de reisstekker. Laat reisstekkers bedrukken met logo of tekst ter promotie van jouw bedrijf.


Reisstekkers bedrukken in eigen drukkerij

Reisstekkers bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse reisstekkers die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot je naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten. Een bedrukte reisstekker wordt in eigen drukkerij gedrukt en snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel waarop een schets staat van de bestelde reisstekker. Het bestellen van bedrukte reisstekkers kan in 4 stappen:

  1. Kies je favoriete reisstekker
  2. Kies de bedrukking
  3. Upload je logo
  4. Reisstekker bestellen

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact